FESTA BBVA DE LA PRIMAVERA A SABADELL. EDICIÓ VIRTUAL.

 23ª Festa BBVA de la Primavera a l’Espai Natura Sabadell

Diumenge 16 de maig de 2021 de 10 a 13 hores

La Festa BBVA de la Primavera del 2021 a l’Espai Natura de Sabadell serà especial. Des de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport del BBVA es vol mantenir l’esperit d’aquesta celebració que es fa anualment a la masia de Can Deu de Sabadell però adaptant-la a les noves circumstàncies. Com ja es va fer a la Festa de la tardor, aquesta jornada d’oci familiar es podrà seguir canal de l’Espai Natura Sabadell a YouTube, a més de participar-hi a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter .

festa de la primavera a Sabadell  • La festa BBVA de la primavera es farà des de la masia sense públic. Dies abans de la festa les famílies podreu participar al Kahoot, un concurs de preguntes i respostes sobre l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell.
  • Es podrà participar activament de la festa realitzant simultàniament a casa les mateixes activitats que s’oferiran diumenge 16. Per fer-ho caldrà tenir preparats tots els materials correponents a cada activitat (disponibles al web de la Fundació > AQUÍ).
  • Al llarg del matí de diumenge 16 anirà apareixent un cargol tafaner. Caldrà estar atents i apuntar els moments en què aparegui, per poder participar al concurs d’un cap de setmana a l’alberg rural “Lo molí de Bot”, a la Terra Alta. Podreu participar-hi fins al 22 de maig de 2021.

festa de la primavera a Sabadell

  • Podreu seguir i participar en els diferents tallers des de casa i com a cloenda, a la tarda hi haurà un concert del grup El Pot petit, en viu (entrades exhaurides) i també es podrà seguir per Youtube en streaming, de 18 a 19.15 hores.

festa de la primavera a Sabadell

Programa lúdic familiar virtual

Cada activitat programada tindrà diferents entrades, d’entre 5 i 10 minuts de durada.

A partir de les 10 hores,  els conductors de la festa: la Mercè Martínez i en Marc Sabater,  aniran presentant les diferents activitats. En aquesta edició participaran en Miquel Casas esculpint fusta amb una motoserra, les aus rapinyaires dels Falcons del Fai ens faran una exhibició de vol i els gossos d’atura del Turó de les 9 cabres ens faran una demostració de les seves habilitats per guiar un ramat.

També podreu gaudir dels tradicionals tallers de Natura, de la visita a la granja per conèixer els animals,

festa de la primavera a Sabadell

la visita al Museu de la Vida al Camp i d’un taller de cuina per elaborar coques de recapte.

➡️ Consulta el programa de la festa AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

Activitats familiars a Sabadell

data inici
16-05-2019

lloc

Espai natura Sabadell
Carrer de la Prada, s/n, 08207 Sabadell

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.575449, 2.084366
Web:
http://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/festa-bbva-de-la-primavera-2021/?#

Més informació

  • La Festa està organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA..
  • S'hi podrà participar aportant comentaris, fotografies i vídeos a les xarxes socials amb el hasthag #festaBBVAprimavera.