LLIBRES D’ANIMALS PER A NADONS

A quin infant no li agraden els animals?

Per a infants a partir de 6 mesos

Llibres d’animals per a nadons: Petites joies, amb pàgines originals i divertides, retallades amb la forma de cada animal. Llibre de gran consistència, elaborat amb un cartró molt gruixut, que es pot aguantar dret a qualsevol lloc com a llibre objecte.

Llibres d'animals per a nadons

Permet als nadons curiosos endinsar-s’hi i descobrir-hi cada element per relacionar-lo amb la resta, a més d’observar les precioses il·lustracions.

El bosc

EL BOSC permet als nadons curiosos endinsar-s’hi i descobrir-hi cada element per relacionar-lo amb la resta, i observar. En aquest indret sorprenent veurem el pas de les estacions: un dia d’estiu, els animals en una nit nevada, els despertars d’una extraordinària primavera…

Llibres d'animals per a nadons

Inclou algunes paraules que es poden identificar amb les seves precioses il·lustracions: l’arbre, l’ocell, el niu, l’ós.

El seu format permet moltes vies d’exploració, inventar històries… o reinventar-les.

És resistent, perquè el nadó pugui manipular-lo amb tranquil·litat.

🌲🌲 Compra “El bosc” (català)  AQUÍ

 La sabana

LA SABANA convida els nadons a endinsar-se en tot allò que hi trobem, descobrir cada element, a relacionar-los amb els altres elements i a observar. En aquest indret sorprenent descobrirem algunes paraules que podrem identificar amb les precioses il·lustracions
dels animals exòtics que viuen en aquest hàbitat: el lleó, la girafa, l’elefant, l’hipopòtam, l’antílop, els espectaculars ocells … i al capvespre de la sabana.

Llibres d'animals per a nadons

El seu format permet moltes vies d’exploració, inventar històries… o reinventar-les.

És molt resistent perquè el nadó el pugui manipular el llibre amb tranquil∙litat.

🦒🦒 Compra “La sabana” (català)  AQUÍ

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.