BIG BANG BEETHOVEN

big bang beethoven

Descobreix el compositor més explosiu, revolucionari i universal.

Per a infants a partir de 4 anys

Big Bang Beethoven. L’objectiu principal d’aquesta publicació és difondre als més menuts la música i la trajectòria vital de Ludwig van Beethoven. Una música que mira el futur amb optimisme i voluntat transformadora i que ens convida a desafiar el destí per ser més lliures.

big bang beethoven

El llibre-CD incorpora fragments musicals originals de Beethoven adaptats per a orquestra de cambra i algunes versions lliures creades expressament per a aquesta ocasió.

Cada fragment musical pretén traslladar el lector a un moment clau de la vida del compositor i a través de les activitats i el text narratiu es vol facilitar una escolta musical més activa i conscient.

Per aquesta raó les músiques que es presenten no segueixen un ordre cronològic i les activitats que es proposen estableixen connexions amb altres disciplines o àmbits de coneixement. La idea principal és que cada peça esdevingui un microcosmos en si mateix, alhora que es troba íntimament lligat amb la resta de continguts del llibre. D’aquesta manera, els pares, mares, educadors i nens poden gaudir-ne lliurement sense haver de seguir un fil narratiu lineal.

Les músiques d’aquesta doble publicació han estat adaptades i arranjades pel compositor i instrumentista Eduard Iniesta, les il·lustracions han estat realitzades per Glam Comunicació, i la directora del Servei Educatiu del Palau de la Música Catalana Gemma Canadell n’ha definit els continguts i ha elaborat el text.Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.