LA CAÇADORA DE DINOSAURES I ALTRES LIBRES DE PETIT SÀPIENS

“Petit Sàpiens” col·lecció d’àlbums il·lustrats per descobrir els grans personatges que van fer història.

La caçadora de dinosaures

Mary Anning i l’apassionant món de la prehistòria

  • Per a infants a partir de 8 anys

Mary Anning era una nena desperta i curiosa que va fer història, malgrat que en vida mai va rebre el reconeixement que es mereixia.

Sabeu que gràcies a ella ara en sabem molt més dels dinosaures? Molt treballadora i intel·ligent, Mary Anning va contribuir a la ciència de la paleontologia d’una manera decisiva!

Compra el llibre sobre Mary Anning

  

Altres títols de la col·lecció:

 

La primera astronauta

Quan era una nena, Valentina Tereixkova es passava el dia mirant el cel perquè sentia la necessitat d’enlairar-se.

I el seu somni es va fer realitat: es va convertir en la primera dona a viatjar a l’espai exterior!

En aquest llibre recorrereu la seva vida i la de l’apassionant cursa per explorar l’univers. Com és el sistema solar? Com vesteix una astronauta? Quan vam arribar els humans a la Lluna?

 

Un geni irrepetible: Tots els secrets de Leonardo Da Vinci

Va ser un gran pintor, escultor, inventor, arquitecte… El seu llegat és impressionant! Leonardo da Vinci va ser un noi curiós i observador que sempre duia un quadern a la mà per dibuixar el que li cridava l’atenció. En aquestes pàgines aprendrem com les seves ganes de millorar el món el van convertir en un dels artistes més complets de tots els temps: pintor, escultor, inventor, arquitecte… Era capaç de crear, amb la mateixa habilitat, armes mortíferes o quadres bellíssims.

 

El gran conqueridor: Les fabuloses aventures del rei Jaume I

Jaume I va ser coronat rei amb només sis anys, i va tenir una vida molt llarga i plena d’aventures i conquestes per terra i mar. En aquest llibre coneixereu la seva història, les llegendàries batalles a Mallorca i València i moltes curiositats de l’època en què va viure: què menjava un rei medieval? Contra qui lluitava? Com s’equipava un cavaller?

 

El bandoler llegendari: Joan de Serrallonga i la vida fora de la llei

Quan era petit, Joan de Serrallonga no es pensava pas que acabaria sent el bandoler més famós, i també el més temut, de tota la història! Voleu saber qui era i què va fer? Viatjarem més de quatre-cents anys enrere i ens situarem a Viladrau, a Les Guilleries, per descobrir totes les aventures del bandoler llegendari de tots els temps!

 

La gran faraona: Hatxepsut i les meravelles de l’Antic Egipte

Fa uns 3500 anys —quant de temps!—, una jove va desafiar la tradició i va fer història: Hatxepsut es va proclamar faraona, un càrrec que normalment només tenien els homes. En aquestes pàgines recorrerem el seu regnat pacífic i ens endinsarem en els misteris de l’antic Egipte.

Per què escrivien amb jeroglífics? Com es feia una mòmia? Què menjaven en els seus banquets? Un llibre per desxifrar una civilització fascinant!

 

L’escriptora sense fronteres: Mercè rodoreda i la màgia de les paraules

Mercè Rodoreda és una de les escriptores catalanes més universals. Els seus llibres han traspassat fronteres i han fet gaudir a milions de lectors a tot el món, i això que la seva vida no va ser gens fàcil. Voleu saber qui era i quin llegat ens va deixar? Seguiu-nos en aquestes pàgines per descobrir la màgia de les seves paraules!

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.