LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA DONA

Et recomanem els millors llibres infantils pel dia de la dona

Des de Sortir amb nens sabem que és important explicar als més petits per què és tan important el Dia Internacional de la Dona. Per això, en aquest article us donem les recomanacions dels millors llibres infantils pel dia de la dona i explicar les històries de grans dones als nens i nenes.

 

Contes de bona nit per a nenes rebels

Els dos llibres de Contes de bona nit per a nenes rebels repassen les històries i les vides d’un munt de dones que van canviar i encara canvien el món. A més a més, són històries curtes, entretingudes, plenes de lliçons i amb il·lustracions.

LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA DONA

 

Compra el llibreContes de bona nit per a nenes rebels: 100 Històries de dones extraordinaries” AQUÍ

Compra el llibre “Contes de bona nit per a nenes rebels 2” AQUÍ


PUBLICITATI de les creadores d’aquest llibre també trobem Soy una niña rebelde. Un diario para iniciar revoluciones. Reptes, activitats, pegatines… Un llibre per premiar a les nenes per fer el que més desitgin i perquè aprenguin a estimar-se.

LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA DONA

Sara y las goleadoras

La col·lecció de Sara y las goleadoras segueix la vida de la Sara i les seves amigues de l’escola. Volen jugar al futbol però tothom diu que és un joc per als nens. I totes elles s’encarreguen de demostrar que les nenes també saben jugar-hi molt bé. Un llibre per explicar que qualsevol joc és per nens i per nenes.

llibres infantils pel dia de la dona

Quan les nenes volen alt

Aquest llibre explica la història de l’Ariadna, la Virginia i la Martina. Totes tres volen complir grans somnis: escriptora reconeguda, súper violinista i millor pilot. Però hi ha gent que els hi diu constantment que no ho aconseguiran mai. Elles, és clar, demostraran el contrari!

llibres infantils pel dia de la dona

Compra el llibre “Quan les nens volen alt” AQUÍ


PUBLICITATBonitas

Potser les nenes i dones més maques no són aquelles més guapes, potser són aquelles que lluiten pels seus somnis i són apoderades. I aquest llibre parla d’això, de moltes noies així i de com aconseguir el que més vols.

LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA DONA

Les princeses també es tiren pets

La Laura no s’acabava de creure que les princeses també poden tirar-se pets, però després de parlar amb el seu pare haurà de canviar d’opinió… Per què no poden tirar-se pets les princeses?

LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA DONA

I ara també hi ha un llibre secret sobre les princeses que es tiren pets! Què hi descobrirà la Laura?

llibres infantils pel dia de la dona

Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?

En aquest llibre la Carlota no vol saber res més sobre princeses roses. Una princesa també pot ser d’un altre color, del que ella vulgui! I no només està per donar petons a gripaus, també pot fer moltes altres coses com trencar estereotips i viure moltes aventures.


PUBLICITATCol·lecció Petita & Gran

Aquesta col·lecció explica les històries d’algunes de les dones més conegudes del món. La seva vida, la seva trajectòria, quin va ser el seu treball… Tot! I d’una manera pensada pels nens i nenes. Grans dones com, per exemple, Frida Kahlo.

llibres infantils pel dia de la dona

Però també els hi podem llegir la història de Marie Curie, la primera dona doctora en ciències i guanyadora de dos premis Nobel. La gran descobridora del radi i el poloni.

I parlem també d’Agatha Christie! L’escriptora anglesa més llegida i moltes vegades anomenada com la reina del misteri gràcies als seus llibres.

 

llibres infantils pel dia de la dona

Ada Magnífica, científica

La protagonista d’aquest llibre, l’Ada, té tantes preguntes al seu cap i tantes curiositats que fa el que més li agrada, descobrir totes les coses que li criden l’atenció! Amb ella, els nens i les nenes resoldran dubtes científics. I és una manera d’apropar la ciència cap a les nenes.

llibres infantils pel dia de la dona


PUBLICITATCol·lecció Las chicas van donde quieren

En el primer llibre d’aquesta col·lecció trobem la història de 25 dones aventureres que van explorar el món i que van canviar la seva vida, i també la de la resta de les persones, gràcies a molts dels seus descobriments.

I coneixem també a les dones més guerreres! 26 dones que van lluitar pels seus somnis fins a aconseguir-los, superant molts obstacles i convertint-se en referents. Rosa Parks, Virginia Woolf o Mary Shelley són algunes d’elles.

I les dones també saben de ciències, i molt! Per això aquest llibre explica la història de 25 científiques que van fer descobriments que van canviar el món.

 

Valenta com tu

Els millors llibres infantils perquè els més petits i petites coneguin la història de les dones catalanes més valentes. En aquest cas veiem a la foto el llibre sobre Mercé Rodoreda, però també n’hi ha d’altres com Pepa Colomer. Perquè també hi ha dones importants!

llibres infantils pel dia de la dona

 

Los cuentos que nunca nos contaron

Un llibre ple d’il·lustracions i recopilacions d’unes quantes històries poc comuns. Princeses que no necessiten prínceps per salvar-se, dones intel·ligents que superen reptes, noies que salven als homes… Totes aquelles històries que no havíem sentit fins fa poc, i molt necessàries!

➡ Descobreix la importància de que els nens i nenes llegeixin AQUÍ


PUBLICITAT