VISITA EL MAS CASABLANCA, A TARADELL

A l’estiu, visita Mas Casablanca al teu aire

L’horari de les visites “al vostre aire” és de dimarts a diumenge de 10 h a 20 h.

Al migdia es tanca l’accés dins de la granja, però podeu gaudir de l’espai de pícnic i la zona de jocs.

De 14 h a 16 h. Visita indicada per fer en família però no per a grups grans. Podreu visitar la granja al vostre ritme.

Trobareu les explicacions de cada animal, els podreu tocar i a més a més haureu de trobar els protagonistes dels nostres contes, en Fermí i la Valentina, dos ratolins molt entremaliats!

No s’ha de fer reserva prèvia, però cal que aviseu per controlar l’aforament de la granja.

Un dia a pagès a Mas Casablanca!

Gaudeix de visites guiades a una masia tradicional catalana i de la col·lecció de contes d’en Fermí i la Valentina, uns ratolins molt aventurers.

Des de fa més de 25 anys,  Mas Casablanca ofereix visites a les famílies i escoles perquè puguin conèixer de primera mà com es treballa en una casa de pagès tradicional.

Perquè coneguin que una casa de pagès és aquella que dóna feina a una família i li permet viure’n d’acord amb les possibilitats de la terra que treballa.

mas casablanca

Des de Mas Casablanca consideren que és molt important que els nens tinguin un contacte directe amb la natura, i que puguin tocar i gaudir dels animals, que és el que més els agrada, sentir amb els dits les textures del pèl, de la llana o de les plomes.

mas casablanca

Donar biberons als xais petits, veure en directe els animals i descobrir tot el món de pagès i el seu cicle.

mas casablanca

A Mas Casablanca es fan visites escolars, dins l’horari lectiu i també a nivell particular (individualment o bé en grups).Hi ha dues modalitats de visita; les lliures i les guiades.

Les visites lliures a Mas Casablanca es poden fer durant tot l’any, només cal trucar abans per avisar. En aquesta visita us donaran un plànol per visitar la granja i vosaltres mateixos descobrireu tots els racons!

Les visites guiades a Mas Casablanca es fan amb reserva prèvia. La durada de la visita és d’11 del matí  fins a les 18 hores. La fa en Pep, que és el pagès de casa. A més es pot fer amb els àpats inclosos amb productes d’elaboració pròpia o portant el pícnic de casa!

mas casablanca

Mas Casablanca mantè encara l’equilibri entre el conreu, la terra, la cria del bestiar i l’home. I el seu objectiu és molt clar: que els nens i nenes entenguin i valorin la relació que ens uneix amb la terra i, així, aprenguin a estimar-la i a respectar-la, ja que entre ella, i el pagès ens donen tots els aliments.

A més a més el Mas Casablanca és l’escenari dels contes d’en Fermi i la Valentina, dos ratolins que viuen aquí,i on a través de les seves aventures descobrireu tot el món de pagès.

mas casablanca

En aquesta col·lecció es mostren tots els aspectes de la vida a pagès al llarg de l’any, dedicant un conte a cada mes. S’expliquen els canvis que es produeixen a la natura i la incidència que tenen en les feines del camp, a l’hort i a la granja amb en Fermí i la Valentina com a protagonistes.

🔎 Mira tots el contes de Mas Casablanca AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

lloc

Mas Casablanca
Carrer Jaume I, 20, 08552 Taradell, Barcelona

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.881080, 2.286690
Telèfon:
938800546
Mòbil:
686416284
E-mail:
info@mascasablanca.com
Web:
http://www.mascasablanca.com/

Més informació

Preus

Visita lliure: 7 €  Infants /  9 € adults

Visita guiada amb àpats:

  • Adults i infants a partir d’12 anys: 35 €
  • Infants de 3 a 11 anys: 27 €
  • Infants menors de 3 anys: 20 €

Visita guiada amb pícnic:

  • Adults i infants: 15 €
  • Infants menors de 3 anys: 12 €
  • Els infants menors d’1 any estan exclosos de pagament.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.