VISITA EL MAS CASABLANCA, A TARADELL

Un dia a pagès a Mas Casablanca!

Gaudeix de visites guiades a una masia tradicional catalana i de la col·lecció de contes d’en Fermí i la Valentina, uns ratolins molt aventurers.

Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional catalana que té un afany divulgatiu i pedagògic, ja que mostra la vida a pagès, per tal que els infants i també els adults entenguem i valorem la relació que ens uneix amb la terra i els animals, aprenent a estimar-la i a respectar-la.

A les visites hi ha un contacte directe amb els animals, els podreu tocar, que és el que més agrada als petits de casa, sentir amb els dits les textures del pèl, de la llana o de les plomes.

Els donareu menjar i gaudireu envoltats de natura. Mas Casablanca manté encara l’equilibri entre el conreu de la terra, la cria del bestiar i les persones. A més a més, és l’escenari dels contes d’en Fermí i la Valentina, dos ratolins que viuen a la granja i on a través de les seves aventures us faran descobrir la vida a pagès al llarg de l’any, dedicant un conte a cada mes.

 

Hi ha dues opcions diferents per venir a visitar el Mas Casablanca; fent una visita lliure o guiada.

• La visita lliure està indicada per fer en família però no per grups. Us donarem un plànol i podreu visitar la granja al vostre ritme. Trobareu les explicacions de cada animal, els podreu tocar i a més a més, haureu de trobar en Fermí i la Valentina, dos ratolins molt entremaliats i que estan amagats per la granja!

L’horari de les visites és de dimarts a diumenge.

 

Compra les entrades per la visita lliure

 

• La visita guiada té una durada aproximada de dues hores i us acompanyarem en tot el recorregut. Aquesta visita està pensada tant per famílies com per grups i és apte per a totes les edats. Veurem tots els animals de la granja, els podreu donar menjar, pujarem als tractors, us ensenyarem l’hort de Casablanca i us explicarem el funcionament d’una casa de pagès. Si voleu ser grangers per un dia i gaudir d’una experiència única coneixent tots els detalls, aquesta és la vostra visita!

L’horari de les visites és dissabte, diumenge i festius. Si sou un grup de més de 30 persones, us podem fer una visita guiada per a vosaltres amb el menú inclòs.

 

Compra les entrades per la visita guiada

 

Teniu tot un prat ballat amb zona de pàrquing i àrea de pícnic amb taules i cadires per portar-vos el menjar de casa i acabar de fer el dia perfecte!

 

També hi ha l’opció de venir amb autocaravana o furgoneta i quedar-se a dormir.

Fa més de 30 anys oferim visites per famílies, escoles, casals d’estiu, formació professional, residències de gent gran.

 

Ah! I tenim l’espai del Refugi, un espai per fer celebracions, festes infantils o tallers.

 

Els contes de Mas Casablanca

Mas Casablanca és l’escenari dels contes d’en Fermi i la Valentina, dos ratolins que viuen aquí,i on a través de les seves aventures descobrireu tot el món de pagès.

En aquesta col·lecció es mostren tots els aspectes de la vida a pagès al llarg de l’any, dedicant un conte a cada mes. S’expliquen els canvis que es produeixen a la natura i la incidència que tenen en les feines del camp, a l’hort i a la granja amb en Fermí i la Valentina com a protagonistes.

🔎 Mira tots el contes de Mas Casablanca AQUÍ

📚 Compra els llibres d’en Fermí i la Valentina

 

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Mas Casablanca
Carrer Jaume I, 20, 08552 Taradell, Barcelona

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.881080, 2.286690
Mòbil:
621 241 217
E-mail:
info@mascasablanca.com
Web:
http://www.mascasablanca.com/

Més informació


     
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.