MANUALITATS AMB SAMARRETES

Manualidades con camisetas viejas

Treballs manuals samarretes velles

Teniu samarretes velles, mitjons, roba i no sabeu què fer-ne? Doncs es poden aprofitar per fer-ne altres coses! I no cal molt més material, tenint un munt de tela ja ho podem aprofitar. Des de Sortir amb nens us expliquem algunes manualitats amb samarretes velles per fer amb els nens i les nenes.

manualitats amb samarretes

 

Fem una samarreta amb ceres

Teniu una samarreta i ceres? Doncs comencem! Si la samarreta és blanca, molt millor. Només hem d’escollir els nostres colors favorits i pintar-la com vulguem. Amb dibuixos, amb cercles, amb ratlles… Tot s’hi val!

Manualitats amb samarretes

➡  Mira com pintar una samarreta amb ceres AQUÍ 

Tenyim una samarreta

Una altra manera de decorar una samarreta vella és tenyint-la. I només necessitem pintura especial per a roba, goma i la samarreta, és clar! Agafem la samarreta i la unim amb les gomes. Fiquem la pintura a un pot i a dins hi mullem la samarreta. Deixem que s’assequi, i ens la provem!

Manualitats amb samarretes

➡  Mira com tenyir una samarreta pas a pas AQUÍ

 

Fem un marc de fotos amb tela

I si tenim una samarreta de diferents colors que no podem tenyir o pintar, sempre podem aprofitar la seva tela per fer un marc de fotos molt bonic. Retallem els trossos de tela que més ens agradin i els anem enganxant al marc.

Manualitats amb samarretes velles

➡  Mira com fer un marc de fotos amb tela AQUÍ

 

Saquets d’olors

Qui diu samarretes, també diu mitjons. No us passa que a vegades un es queda sol i perd l’altra parella? Doncs n’hi ha una solució per a aquest mitjó que s’ha quedat sol, el transformem en un saquet d’olor! El rentem bé i a dins hi fiquem herbes que olorin bé i el tanquem amb una cinta.

Manualitats amb samarretes velles

➡  Mira com fer saquets d’olors AQUÍ

 

Fem una manta

I mitjançant mitjons, teles, samarretes velles… Tota mena de teixits, podem fer una manta ben bonica per tapar-nos en els dies més freds. Com més teixits i colors, millor!

Manualitats amb samarretes velles

➡  Mira com fer una manta AQUÍ