MANUALITATS PER FER MUSSOLS AMB NENS

manualitats d'animals

Fem mussols amb els nens!

Els mussols són animals molt divertits i que a més poden tenir molts colors! Per això són genials per fer manualitats a casa. Des de Sortir amb nens us donem idees de manualitats per fer mussols amb nens.

manualitats per fer mussols amb nens

Mussols colorits amb feltre

El feltre és un dels materials més utilitzats per fer manualitats, i podem fer-lo servir per fer els nostres mussols de tots colors!
Dibuixem la forma del mussol a sobre del feltre. Dibuixem també les altres formes com les ales, els ulls i el bec. Ho retallem tot i ho enganxem a sobre de la forma del mussol. Això si, quants més colors millors!

manualitats per fer mussols amb nens

Fins i tot podem fer un mussol que vola, com el de la foto! És una manualitat perfecta per penjar a la paret de la nostra habitació.

manualitats per fer mussols amb nens

 

Coixins de mussols

Els mussols de tots colors també ens poden servir com a coixins! Mireu totes aquestes teles, n’hi ha un munt per escollir. Podem comprar les teles de colors que més ens agraden, cosir la forma dels nostres mussols i omplir-lo de cotó per a tenir coixins ben còmodes.

manualitats per fer mussols amb nens

 

Mussols amb punt de mitja

Els mussols també poden estar fets de les teles amb les que ens vestim. Mireu aquest de la foto! Amb moltíssims colors. Per fer aquests tipus de mussols hem d’utilitzar teixit de llana i fer-hi punt de mitja per cosir-lo. I hem de fixar-nos en els detalls! El bec, els ulls, el cos…

manualitats per fer mussols amb nens

 

Mussols amb coixins de boletes

Aquests mussols ens ajuden a descansar d’allò més bé! Per fer-los hem d’utilitzar coixins de boletes de diferents colors. Un color per les ales, un altre pel bec i uns altres pels ulls!

manualitats per fer mussols amb nens

 

Mussols amb cartolines

I què en dieu de les cartolines? Són molt fàcils d’utilitzar! Hem de retallar dos rodones per fer la forma del cos del mussol, quatre rodones més petites pels ulls, la forma de les ales, de les celles, del bec i de les potes també. Després, enganxem un cercle al damunt d’un altre i col·loquem les altres formes, així muntem el nostre mussol!

manualitats per fer mussols amb nens

 

Mussol de cartó

Sempre podem utilitzar el cartó de paper per fer manualitats. En aquest cas, aquest cartó serà el cos del nostre mussol! Amb paper, fem la forma del mussol i ho enganxem al cartó. Després hi afegim els ulls ben grans i tots els colors que vulguem!

manualitats per fer mussols amb nens

➡  Mira com fer aquest mussol pas a pas AQUÍ


PUBLICITATTambé podem utilitzar el cartó i l’envàs dels ous! Aprofitem els seus buits per enganxar-hi plomes de tots els colors que trobem. I dos dels buits també poden ser els ulls dels mussols.

manualitats per fer mussols amb nens

 

Mussols dibuixats a les pedres

Per a fer aquesta manualitat només cal que agafem moltes pedres i les pintem. Escollim els colors que més ens agradin i dibuixem tot tipus de mussols.

manualitats per fer mussols amb nens

➡ Més manualitats per fer amb pedres amb els nens AQUÍ

 

Mussols de fulles

Totes les fulles que cauen al terra es poden reutilitzar per fer manualitats. Com aquests mussols! Hem de trobar fulles de diferents colors, retallar-los en diferents formes i enganxar-los per fer la forma del mussol.

manualitats per fer mussols amb nens

 

Construïm i pintem mussols!

Mireu! Aquí us deixem tot el material per construir els mussols més bonics. Retallem les formes i les enganxem tal i com posa a la imatge de dalt.

 

manualitats per fer mussols amb nens

I si el pintem? També podem! Us deixem un mussol per pintar-lo amb mols colors. Fixeu-vos en els números, us indiquen de quin color s’ha de pintar cada tros.

manualitats per fer mussols amb nens

 

Manualitats de tardor per fer amb nens

Quins són els millors treballs manuals per fer amb nens a la tardor?🍁

A Sortir amb nens us proposem unes manualitats molt divertides per a fer en aquesta estació de l’any AQUÍ


PUBLICITATEstigues informat de les activitats familiars a Catalunya amb Sortir amb nens

Subscriu-te al butlletí de “Sortir amb nens” i cada setmana rebràs al teu correu les millors propostes per passar el cap de setmana amb els teus fills.

T’informem de les activitats familiars que pots fer amb nens.
Perquè sempre sàpigues on anar i què fer amb nens!

Perquè no et perdis res!

En omplir aquest formulari, accepto rebre les newsletter de Sortir amb nens, d’acord amb la política de protecció de dades política de privadesa.

Idees, plans i activitats setmanals per fer en família.

He llegit i accepto la polí­tica de privadesa

En qualsevol moment, podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les teves dades a través del mail info@sortirambnens.com Des de Sortir amb nens tractarem la teva informació amb respecte segons marca el nou reglament General de Protecció de dades (RGPD). Així, acceptes que podrem processar la teva informació d’acord amb aquests termes.