TEATRE PER A NADONS A BARCELONA

Nyam, Nyam!

Per a infants de 0 a 3 anys
Del 23 de setembre al 21 d’octubre de 2018

Nyam, nyam!, es dirigeix ​​als més petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre nen i adult, que l’acompanyarà en els seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper al nen, el de la cuina, amb tocs visuals i atractius.

  nyam nyam

Nyam, nyam!, es desenvolupa com un concert teatralitzat, en què els dos cuiners que apareixen van barrejant colors diferents en una olla màgica d’on surten cançons.

L’espectacle està especialment pensat per a nadons. Les peces musicals s’adeqüen a aquesta primerenca edat: músiques populars, properes,  jocs de falda … Però també arranjades amb particularitats que els faran ampliar els seus horitzons sonors.

nyam nyam

Durant el concert, les famílies poden interactuar amb els seus fills a partir d’elements que són lliurats pels músics: titelles de mà, teles, bombolles … Una infinitat de possibilitats perquè el teu fill o filla comenci a descobrir el món que l’envolta.

Fitxa artística:

  • Idea i text: João Braz, Alba Rubio i Stanislas Germain
  • Producció: Companyia Daquidallà
  • Música: adaptacions fetes per João Braz, Alba Rubio i Stanislas Germain

Compra les entrades per l’espectacle “Nyam Nyam”

MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a nadons a Barcelona

data inici
23-09-2018
data fi
21-10-2018

Lloc

Sala Fènix
Carrer de la Riereta, 31, 08001 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.370220, 2.134500