TEATRE FAMILIAR A L’EIXAMPLE TEATRE A BARCELONA

Peter Pan

Fins al 26 de maig de 2019

Peter arriba a casa de Wendy Darling i la convida a viatjar al país de “Mai més” perquè expliqui contes als nens perduts i sigui la seva mare.


PUBLICITATWendy aprèn a volar seguint les explicacions de Peter i viatgen cap al país de “Mai més”, on es troben amb els altres nens perduts, el capità Garfi i els pirates.

Teatre familiar a l'Eixample Teatre

Els nens perduts reben amb entusiasme a Wendy, que veuen en ella a una mare, però Campaneta es posa gelosa i es burla d’ella. Wendy comença a enyorar a la seva mare i vol tornar a casa.

Convida als Nens Perduts a viure a casa seva, però Peter no vol anar-hi, perquè vol continuar sent un “nen” i divertir-se.

Els pirates descobrixen que els Nens Perduts han trobat a una mare. Decideixen segrestar-la i convertir-la en la seva mare. Quan els nens i Wendy s’en van a casa, Garfi els captura. Campaneta aconsegueix avisar a Peter que corre a alliberar-los.

Peter i Garfio lluiten i Peter lliura a Garfio al Cocodril. Wendy torna a casa amb els nens. Peter Pan i Campaneta es queden en Mai més per a córrer centenars d’aventures.

Durada: 1 hora
Idioma: català

Compra les teves entrades per Peter Pan

Màgia per a famílies

Dissabtes i diumenges

Teatre familiar a l'Eixample Teatre

Màgia Family és l’espectacle ideal per gaudir amb tota la família; participació, il·lusió i sorpreses són els ingredients d’aquest espectacle divertit i didàctic.

Es tracta d’un espectacle participatiu de màgia per a tota la família amb la màgia i l’humor com a fil conductor.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Eixample Teatre

data fi
26-05-2019
C/ Aragó 140 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3853413, 2.1538823
Mòbil:
666 870 128
Web:
http://www.eixampleteatre.cat/?#

Més informació

Com arribar-hi:
Metro: L1 parada Urgell i L5 parada Hospital ClínicBus:  14, 20, 37, 59 i N12