TEATRE FAMILIAR A L’EIXAMPLE TEATRE A BARCELONA

La flauta màgica de Mozart

Per a infants de 0 a 6 anys
Dies 24 i 31 de març de 2019

Amb música en directe.

Adaptació de la famosa òpera de W. A. Mozart amb música i cançons en directe.

Tal com passa en l’obra original, la història se situa en un bosc imaginari on el Príncep Taminoi arriba després de lluitar contra una serp gegant. Allí coneixerà en Papageno, ocellaire reial. Junts passaran un munt d’aventures intentant rescatar a la Princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, de les mans del bruixot Sarastro.

Però no estan sols. Per poder-ho aconseguir, compten amb l’ajuda especial de la Flauta Màgica. Podran vèncer al bruixot Sarastro i alliberar al bosc dels seus maleficis? Aconseguiran alliberar a la Princesa Pamina?

No et perdis les aventures del Príncep Tamino i en Papageno en l’òpera més famosa de W. A. Mozart.

Compra les teves entrades per l’espectacle “La flauta màgica de Mozart”


PUBLICITATPeter Pan

Dies 24 i 31 de març de 2019

Peter arriba a casa de Wendy Darling i la convida a viatjar al país de “Mai més” perquè expliqui contes als nens perduts i sigui la seva mare.


PUBLICITATWendy aprèn a volar seguint les explicacions de Peter i viatgen cap al país de “Mai més”, on es troben amb els altres nens perduts, el capità Garfi i els pirates.

Teatre familiar a l'Eixample Teatre

Els nens perduts reben amb entusiasme a Wendy, que veuen en ella a una mare, però Campaneta es posa gelosa i es burla d’ella. Wendy comença a enyorar a la seva mare i vol tornar a casa.

Convida als Nens Perduts a viure a casa seva, però Peter no vol anar-hi, perquè vol continuar sent un “nen” i divertir-se.

Els pirates descobrixen que els Nens Perduts han trobat a una mare. Decideixen segrestar-la i convertir-la en la seva mare. Quan els nens i Wendy s’en van a casa, Garfi els captura. Campaneta aconsegueix avisar a Peter que corre a alliberar-los.

Peter i Garfio lluiten i Peter lliura a Garfio al Cocodril. Wendy torna a casa amb els nens. Peter Pan i Campaneta es queden en Mai més per a córrer centenars d’aventures.

Durada: 1 hora
Idioma: català

Compra les teves entrades per Peter Pan

Màgia per a famílies

Dissabtes i diumenges

Teatre familiar a l'Eixample Teatre

Màgia Family és l’espectacle ideal per gaudir amb tota la família; participació, il·lusió i sorpreses són els ingredients d’aquest espectacle divertit i didàctic.

Es tracta d’un espectacle participatiu de màgia per a tota la família amb la màgia i l’humor com a fil conductor.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Eixample Teatre

data inici
24-03-2019
data fi
31-03-2019
C/ Aragó 140 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3853413, 2.1538823
Mòbil:
666 870 128
Web:
http://www.eixampleteatre.cat/?#

Més informació

Com arribar-hi:
Metro: L1 parada Urgell i L5 parada Hospital ClínicBus:  14, 20, 37, 59 i N12