PROGRAMACIÓ INFANTIL, AL TEATRE GAUDÍ

Circus

Fins al 24 de febrer de 2019
Dissabtes a les 17 hores i diumenges a les 12 hores

Circus és un espectacle de titelles i pallassos on Jordi Bertran ret homenatge a un dels grans genis del segle XX, Charles Chaplin.

Programació infantil al teatre Gaudí

Charlot, la Violetera, un Pallasso i una Pallassa funambulistes (Fratello i Titina) i Toti ens presenten un divertit i poètic espectacle per a tots els públics on el reconegut titellaire mitjançant petits detalls, gestos i complicitats estableix amb el seu públic una connexió sincera.


PUBLICITATEl somni d’en Xarlot
Xarlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, sortit del món del Cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seves pel·lícules “Modern Times”.

Raquel, la venedora de flors, serà la companya d’escena d’en Xarlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula “City Lights” de Charles Chaplin.

Programació infantil al teatre Gaudí

Fratel·lo i Titina
Un pallasso i una pallassa funambulistes, arriscaran la seva vida, a ritme de la música d´en Charles Chaplin, dalt la corda fluixa per mostrar el que senten l’un per l’altre. Una flor groga serà el símbol dipositari del seu gran amor.

Toti
Amb aquest personatge en Jordi Bertran treu el nen que duia a dins i recupera el seu pallasso adormit.
Amb objectes ben simples, com una paperina o un tovalló aconseguirà comunicarse amb el seu públic i establir una relació divertida, tendra i poètica.

➡ Compra les entrades per l’espectacle “Circus”


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data fi
24-02-2019

Lloc

Teatre Gaudí
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 120, 08025 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.825130, 1.895420

Més informació

➡ Compra les entrades per l'espectacle "Circus"