VINE ALS MERRY DAYS DE CASA SEAT

La màgia de Nadal arriba a CASA SEAT amb els Merry Days

CASA SEAT  ha inaugurat els Merry Days amb una decoració nadalenca que ens trasllada a un món màgic ple de figures tridimensionals que representen dolços i obres de pastisseria. Un escenari de fantasia que el mestre pastisser Christian Escribà ha dissenyat per a l’ocasió.

Merry days de Casa Seat

L’entrada ens convida a entrar en un espai de fantasia es té cura de tots els detalls i que ens captiva per les seves formes i colors.

La decoració s’estén també per la planta 1, on hi ha un diorama de Barcelona amb figures i llocs emblemàtics de la ciutat per fer-nos fotografies de record.

Merry days de Casa Seat

A la planta baixa, s ha instal·lat un gran avet que quan el visitant demana el desig nadalenc, es mostren un seguit de llums i colors.

Merry days de Casa Seat

L’ambientació es fa sentir com si ens trobessin en un conte nadalenc on noslatres som els protagonistes.

Merry days de Casa Seat

A l’exterior, un gran calendari d’advent ocupa la façana de l’edifici situat entre l’Avinguda Diagonal amb Passeig de Gràcia. Cada dia s’obrirà una finestra per desvetllar les diferents activitats que se celebraran a dins. Els continguts també es podran seguir a través del compte d’Instagram de CASA SEAT.

A més, davant de l’entrada de CASA SEAT, s’ha ubicat un arbre nadalenc de nou metres d’alçada en cooperació amb l’Associació del Passeig de Gràcia.

Per acabar de satisfer els cinc sentits, el restaurant CASA SEAT Ametller Origen ofereix un menú ideat especialment per a aquesta època de l’any i que inclourà plats estrella com la clàssica escudella de Nadal i Galets, els canelons de Nandu Jubany i les postres de Christian Escribà.

Merry days de Casa Seat

Les activitats familiars de CASA SEAT

Algunes de les propostes culturals en aquests Merry Days es dirigiran al públic més jove, com l’activitat “Crea el teu arbre“, on les nenes i els nens podran decorar un arbre de Nadal mitjançant un dispositiu electrònic que es projectarà a la pantalla principal de CASA SEAT.

Una altra proposta per fer en família és el taller de programació de robots promogut per YITG (Young IT Girls), dirigit a nenes i nens d’entre 9 i 14 anys i que pretén impulsar la igualtat de gènere a l’àmbit tecnològic, el pròxim 11 de desembre de 2021.

En l’àmbit de la música, el 21 de desembre Clara Gispert actuarà a l’auditori, on a més del seu repertori dins del jazz, swing i hip-hop habitual, inclourà cançons nadalenques per celebrar aquestes dates.

Totes les activitats de CASA SEAT són gratuïtes amb reserva d’entrada prèvia a CASA SEAT

Juntament amb l’Associació del Passeig de Gràcia, s’han programat una sèrie d’activitats entre les quals s’inclouen una actuació de ball i llums de la companyia Brodas Bros, titelles gegants que actuaran a peu de carrer o un espectacle itinerant amb cavalls il·luminats manipulats per actors en xanques.MÉS INFORMACIÓ

data inici
01-12-2021
data fi
07-01-2022

lloc

Casa Seat
Paseo de Gracia Passeig de Gracia 109, Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://www.casa.seat/es/agenda/Merry-Days-CASA-SEAT.html

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.