FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC A TARRAGONA I A LA CANONJA

13è Festival Teatre Màgic de Tarragona

Del 8 al 29 de novembre de 2019

Festival de teatre màgic a Tarragona. El món de l’il·lusionisme es donarà cita del 8 al 29 de novembre als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat.El Festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard. festival de teatre màgic a tarragona

El premi mundial de màgia Henry Evans inaugurarà el Festival el divendres, 8 de novembre, amb una proposta per a tots els públics. Vuit reconeguts artistes sorprendran el públic amb els seus nous espectacles.

Programa del Festival Teatre Màgic 2019:

 • 8 de novembre a les 20.30 h a la Sala Trono Armanyà: Impacto amb Henry Evans (Premi mundial de màgia). Una oportunitat única de gaudir a Tarragona d’un dels mestres de la màgia actual.
 • 9 de novembre a les 20.30 h a la Sala Trono Armanyà: The Magic Showman amb Mago Marín. Un espectacle d’il·lusionisme on descobrireu un còctel explosiu: màgia, música i humor gamberro, es barregen en un mateix escenari.
 • 10 de novembre a les 12 h al Teatre Magatzem: Sorprenent màgic amb el Mag Gerard. El popular tarragoní Mag Gerard ens presenta un sorprenent espectacle per a tota la família on barreja amb un estil propi la màgia visual amb la comèdia.
 • 10 de novembre a les 18.30 h a la Sala Trono Armanyà: En tu mente amb Luis Pardo. Transmissions de pensament, telekinesis, energies del més enllà, el control de la ment i del cos humà, tot això sota una llum discreta i intimista, una música misteriosa i la presència del televisiu Luis Pardo que s’endinsa en els racons dels teus pensaments.

festival de teatre màgic a tarragona

 • 15 de novembre a les 19 h a l’Espai Kesse: Taller de màgia amb diners per a gent jove. Gratuït.
 • 19 de novembre a les 18 h a la Biblioteca Pública de Tarragona: Màgia entre llibres amb la Cia Teatre Màgic. Espectacle per a tota la família on alguns dels llibres clàssics de la literatura infantil són representats amb espectaculars jocs de màgia. Gratuït
 • 20 de novembre a les 13.15 h: Realitat o ficció? A Tarragona Ràdio.
 • 22 de novembre a les 18 h a la llibreria Adserà: Màgia de prop per a tota la família a
  càrrec de la cia Teatre Màgic. Gratuït.
 • 23 de novembre a les 20.30 h al Teatre Magatzem: Nostàlgia és la nova producció teatral del mentalista David Baró, 1r Premi Nacional de Mentalisme 2014 i conegut per les seves aparicions al Versió Rac1 i TV3.
 • 28 de novembre a les 18 h a la sala d’actes de l’escola de La Canonja: Màgia familiar amb Pepe Lirrojo. Magieando és un espectacle per a tots els públics, des dels avis que tornaran a sentir-se nens, fins als més petits, ja que la màgia on es gaudeix realment és en el seu món, el món de la imaginació i la il·lusió”. Gratuït
 • 29 de novembre a les 18 h a la sala d’actes de l’escola de La Canonja: Gala de màgia familiar amb Calamidad y desastre (Aragó). Un divertit espectacle amb aparicions, desaparicions, transformacions… i la complicitat del públic assistent. Gratuït
 • 29 de novembre a les 21.30 h a l’Espai Kesse: Cabaret màgic amb Calamidad, Desastre i artistes convidats. Gratuït

festival de teatre màgic a tarragona

Més informació de tots els espectacles de màgia, al web oficialMÉS INFORMACIÓ

Màgia per a infants a Tarragona

data inici
08-11-2019
data fi
29-11-2019

Lloc

Tarragona i La Canonja