ESPAI LEGO, A DIAGONAL MAR

Noves activitats de Lego Fun Factory

Uneix-te a l’exèrcit més divertit de Lego Nexo Knights. Ajuda als cavallers màgics i diverteix-te!

Mira la programació especial AQUÍ

L’innovador concepte d’oci

LEGO® Fun Factory obre el seu primer espai a Catalunya a Diagonal Mar

El nou concepte de LEGO®, de 100m2, està ubicat a la primera planta del centre i ofereix a nens de 5 a 12 anys múltiples jocs per a que gaudeixin i descobreixin el món de la marca.

lego fun factory diagonal mar

La LEGO® Fun Factory és una ludoteca infantil de la marca de jocs, un espai per als més petits amb monitors que els atendran de dilluns a divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes i festius d’obertura de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

En aquesta àrea es podran trobar sets de LEGO® que es renovaran cada quatre mesos segons la temàtica i les novetats, a part d’una zona de videojocs i piscines gegants plenes de peces de la marca.

lego fun factory diagonal mar

LEGO® va néixer el 1932 amb l’objectiu de crear productes infantils que inspirin i desenvolupin els constructors del demà, amb productes que es basin en la filosofia de l’aprenentatge i el desenvolupament a través del joc.

El Grup Lego, una empresa familiar que ha anat passant de pares a fills, és la tercera empresa de joguines més important del món amb presència a 130 països.

Club Infantil gratuït en la planta 1 davant de Media Markt.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Espai Lego

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4094450, 2.2160616
Web:
http://www.diagonalmarcentre.es/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Metro: Línea 4 “Maresme-Fòrum” Com arribar-hiBus: 7, 36, 43, 141, N6, N8 i H16. Trambesòs (Tramvia): “Maresme”Vehicle privat o taxi: Ronda Litoral (Sortida 24), Avinguda Diagonal i Gran Via (Sortida Selva de Mar o Diagonal Mar)Tres hores de pàrking gratuït (quatre en cas d’assistència a una sessió de cinema)