CAMP DE TREBALL PER A JOVES A SITGES

Camps de treball Vies Braves, a Sitges

De l’1 al 15 de juliol de 2017
Per a joves de 14 a 17 anys

Dirigit als/a les joves de Catalunya, els Camps de Treball Vies Braves són innovadors i divertits, fomenten la cooperació i el desenvolupament personal i, a la vegada, a través de l’esnòrquel (busseig amb tub) es pot conèixer, descobrir i conservar la costa catalana.

Els participants aprenen un munt de coses que els convertiran en divulgadors/es que informen i ajuden a la resta d’usuaris de la costa a gaudir del medi fent un ús respectuós i adient del nostre entorn.

L’associació mediambiental Xatrac ha dut a terme dues exitoses experiències a la Costa Brava i, aquest any, amb l’ ajuda d’Anèl·lides, s’ha decidit inaugurar el Camp de Treball a Sitges, a la Costa del Garraf. En aquesta destinació encara hi ha algunes places disponibles i col·laboren la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sitges per dur-lo a terme entre l’1 i el 15 de juliol.

És l’únic Camp de Treball centrat en el coneixement i conservació del medi marí a Catalunya i disposeu de més informació a: https://anellides.com/activitats/camp-de-treball-vies-braves-sitges/

Preu: 360 euros i  inclou:

  • Estada dels 15 dies
  • Àpats
  • Monitors
  • Activitats de lleure i treball
  • Material subaquàtic

 

Guardar

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Mira totes les activitats familiars
Reserva la teva activitat
reserves@anellides.com

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.