CAPVESPRES, AL MÓN SANT BENET

Sopar i visita “Capvespres a Món Sant Benet”

Fins al 8 de setembre de 2017
Juliol: dimecres i divendres.
Agost-setembre: dijous i divendres.

Veniu a Món Sant Benet a viure una experiència màgica: un sopar a la fresca i una visita pel Monestir i el seu entorn.

“Els capvespres a Món Sant Benet”. Una història dels gustos i les olors a Sant Benet

Sant Benet té memòria. Les pedres conserven la memòria del seu passat viscut. També la seva memòria gastronòmica. Memòria del vi treballat i conservat al celler. Memòria dels àpats dels monjos a l’antic refectori i cuina, entorn del claustre. I sobretot la memòria més propera de l’estada de la família Casas al monestir: les antigues cuines en una sala gòtica de la planta baixa, i els menjadors i sales de la part alta, que són testimoni d’una vida luxosa, en la mansió d’estiu d’una família burgesa.

De la mà de la cuinera de la família d’en Ramon Casas  i mitjançant diverses videoinstal·lacions suggestives, farem un recorregut per la història del menjar a Sant Benet. Recorrerem diferents espais per reviure una història particularment viscuda, contada amb tota la passió dels que s’han estimat Sant Benet al llarg dels seus mil anys.

L’activitat inclou:

20,30h. Sopar a la fresca: Un sopar amb vistes al monestir, copsant tota la màgia del capvespre a Món Sant Benet i gaudint de diversos plats inspirats en la història d’aquest espai. Receptes inspirades en el passat medieval, productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i receptes burgeses de principis del s. XX que la família Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu.

22h. Visita nocturna especial: Aprofitant l’ambient màgic de la nit al monestir, farem un recorregut per la història dels gustos i les olors de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Més informació: http://monstbenet.com/ca/una-historia-de-les-olors-i-dels-gustos-a-sant-benet al 93 875 94 01 o escrivint a info@monstbenet.com.

Activitat subjecta a les condicions meteorològiques. Imprescindible reserva prèvia.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Capvespres al Món St. Benet

Lloc

Món St. Benet
Camí de Sant Benet, s/n (08272 Sant Fruitós de Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://monstbenet.com/ca?#

Com Arribar-hi

Més informació

Com arribar-hi

En cotxe
  • Des de Barcelona:
Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Girona o Lleida (Eix Transversal):
Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Berga :
Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)