XICS’N’ROLL, CONCERTS DE GRUPS TRIBUTS PER A INFANTS

XICS’N’ROLL

Xics’N’Roll, música per a infants

Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

 Descobreix a Rolling Stones amb Smoking Stones
  • 26-11-2017 El Clap (Mataró)

Considerades una dels millors tribut als Rolling Stones, Smoking Stones no només són impecables en l’execució si no que són capaços de de transmetre la seva essència més ‘rock and rollera’ i energètica. Si t’agraden els Rolling Stones aquesta és una oportunitat única per gaudir en familia i contagiar als més petits l’essència dels Rolling Stones

Els pròxims concerts de XICS’N’ROLL

Descobreix a Bob Marley amb Natxo Tarres & The Wireless
  • 26-11-2017 Salamandra (L’Hospitalet)

El concert presenta una aproximació a la vida d’en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica, una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae on podem aprofundir i gaudir del contingut de la vida del “profeta” i de les seves grans cançons, en aquesta ocasió amb un repertori i show adaptat pels més petits.

MÉS INFORMACIÓ

Música per a famílies

XICS’N’ROLL

Més informació

Les Sales

  • L CLAP - CARRER SERRA I MORET, 6, 08302 Mataró
  • LA MIRONA - CARRER D'AMNISTIA INTERNACIONAL, 17190 Salt, Girona
  • SALAMANDRA -  AV. DEL CARRILET, 235, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
  • STROIKA - AV. DELS DOLORS, 17, 08243 Manresa,
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.