POSA’T LA GORRA, A BALAGUER

Posa’t la gorra a Balaguer, en solidaritat amb el càncer infantil

 

Diumenge 10 d’octubre de 2021
Al Parc de la Transsegre

Gaudeix de les diferents activitats que t’ofereix la festa mentre col·labores un una activitat solidària a favor dels nens i nenes amb càncer!

posa't la gorra

Mira les activitats: la cursa de 5km, la fira dels somnis amb exhibicions i exposicions i la tómbola dels famosos amb premis i regals!

posa't la gorra

 

La caminada

La cursa/caminada es celebrarà el diumenge 10 d’octubre amb sortida a les 10:00h. al c/ Pere III.

Oberta i adaptada a tothom, amb ganes de vèncer la distància de 5 km.

El recorregut de les cursa, totalment urbà i sense trànsit de vehicles; es podrà realitzar ja sigui corrent, en marxa, fent jogging, footing o caminant; sempre respectant el temps màxim d’una hora per cobrir els diferents circuits.

El preu d’inscripció per participar-hi serà de 10 €. Per participar-hi serà imprescindible dur la gorra identificativa de la jornada, i el pitral numerat amb el corresponent xip de control. 

La Fira dels somnis

La Fira dels Somnis acull 2 zones:

Hi haurà exhibicions de màgia, màgia, circ, concerts i DJ’s, música en directe, dansa, curses de drons, quads, motos, acrobàcies amb bicicletes…

A la zona d’exposicions es ret homenatge a diferents sectors: el cinema, la pintura, la cultura popular amb ballada de gegants, sardanes i batucades, als serveis, als comerços i a les empreses, als avis i àvies de les residències de la Noguera i comarques veïnes i al món de l’educació amb una zona amb mòbils i exposicions de les diferents escoles de la comarca.

 

La tòmbola dels famosos

Una de les millors qualitats de Posa’t la gorra és una important col·laboració amb detalls oferts per molts esportistes famosos i altres personalitats del món de la música, cultura i altres.

Tots aquests detalls seran sortejats en la “Tómbola dels Famosos” que es realitzarà el diumenge 10 d’octubre a l’Avinguda dels Països Catalans.

El preu del tiquet serà de 5 € i tindrà premi assegurat.

 

L’objectiu de la festa

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya es volen aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens recorda que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.MÉS INFORMACIÓ

lloc

Parc de la Transsegre
Balaguer (Lleida)

Comarca:

Noguera
Telèfon:
973 451 555
Web:
https://posatlagorrabalaguer.cat/

Més informació

*Les gorres i les samarretes es poden comprar presencialment al casal Lapallavacara a Balaguer i a les piscines municipals de Balaguer. També el mateix diumenge als punts de marxandatge. I es poden comprar quan es fa la inscripció a la cursa que inclou el preu de la cursa + la gorra + una samarreta >> https://posatlagorrabalaguer.cat/inscripcions/ .
Delegació AFANOC Lleida
C/ Quatre Pilans, 7 baixos, (25001) Lleida. Tel 973 21 60 57 lleida@afanoc.org
Associació de nens amb Càncer - AFANOC
Camí de St. Cebrià s/n, (08035) Barcelona. Tel: 93 237 79 79 afanoc@afanoc.org
Delegació AFANOC Tarragona
C/ Adrià, 9 - baixos (43004) Tarragona. Tel 977 22 87 12 tarragona@afanoc.org

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.