PLANTA’T AL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA

Gran festa de la tardor
Diumenge 8 d’octubre de 2017 de 10 a 19 hores

El  Jardí Botànic de Barcelona dóna la benvinguda a la tardor amb una gran festa gratuïta plena d’activitats per a petits i grans que es clourà  amb una castanyada popular amb música en directe.

El temps metereològic és el fil conductor d’aquesta celebració  que proposa tallers tan originals com la creació de núvols, entre més de 20 propostes per passar un dia fantàstic a l’aire lliure. Hi haurà contacontes per a infants sota els arbres més emblemàtics del Jardí, un taller sobre anellament d’ocells, sobre observació de les bestioles que viuen a les basses i moltes altres propostes.

Qui ho desitgi  també podrà ajudar als tècnics del Jardí Botànic a plantar a 700 plantes o recol·lectar fruits i llavors per estudiar-les després al laboratori o apuntar-se a les visites guiades del Jardí o al gabinet Salvador, un tresor únic de  del patrimoni científic de Barcelona.

I com a cloenda de la festa  s’oferirà una gran castanyada popular  amb música en directe.

La Festa de la Tardor d’enguany  comptarà amb  un convidat d’excepció, Francesc Mauri, que impartirà la xerrada El canvi climàtic: què hi podem fer .

Activitat gratuïta.

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Jardí Botànic
Dr. Font i Quer, 2 (08038 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
932564160
Web:
http://museuciencies.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.