ACTIVITAT FAMILIAR A LA PEDRERA: PEDRERAARTLAB

Projecte d’interrelacions artístiques.

PedreraArtlab és un laboratori de noves experiències artístiques que aposta per la relació interdisciplinària com a motor de la creativitat, i que presenta el treballs resultants a La Pedrera en un cicle de concerts únics i diferencials. Amb aquest programa es vol donar impuls als joves creadors per tal de potenciar el seu talent, la seva creativitat i la seva versatilitat.

PedreraArtlab Familiar

Diumenge 26 de març de 2017 a les 11 i a les 12.30 hores
Per a infants a partir de 3 anys

Llum, Llum! Acció fotogràfica i musical participativa amb CliCme & Ivan Lorenzana

Es tracta d’una proposta participativa i plena d’experiències fotogràfiques on la llum i la música són els protagonistes.

activitats familiars a la pedrera
PedreraArtlab 2017

En la recerca per crear un espai d’experiències fotogràfiques i sonores, es recrearan dos grans espais de descoberta del medi fotogràfic, emprant la llum i la música com a protagonistes i fil conductor de les propostes performatives. En cada espai els participants hi trobaran una experiència de llum: la veuran, hi jugaran, hi escriuran, la manipularan…, tot descobrint i experimentant el ritme de la música en la llum, així com les seves possibilitats creatives, artístiques, tècniques i científiques.

Aquesta activitat està pensada per crear una vivència experimental i que alhora sorgeixin imatges, situacions i mo­ments que ens vingui de gust fotografiar. Es provocarà i es creaarà la plasticitat i la creativitat del treball amb la llum i el so. Es provaocaran les ganes de treure la càmera i enregistrar la bellesa d’un instant canviant.

Es plantejarà una gran acció de lightpainting a l’Auditori, així com tres espais di­ferenciats de descoberta de fenòmens fotogràfics a la Sala Gaudí, en aquest espai amb llum. Tota aquesta acció col·lectiva es desenvoluparà interactuant amb la música.

Els participants hauran de dur qualsevol tipus de dispositiu fotogràfic, per retratar l’experiència.

Més informació sobre l’espectacle familiar:

Compra d’entrades de l’espectacle familiar

Preu: 7 euros

 

 

 

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a La Pedrera

Passeig de Gràcia, 92. 08008 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3953800, 2.1619610
Telèfon:
902 202 138
E-mail:
reserves@lapedrera.com
Web:
http://www.lapedrera.com/?#

Més informació

Horari de visites a l'edifici:
- Del 4 de gener al 2 de març: De dilluns a diumenge, de 9 a 18.30 hores (últim accés: 18 hores) - Del 3 de març a l'1 de novembre: De dilluns a diumenge, de 9 a 20.30 hores (últim accés: 20 hores) - Del 2 de novembre al 24 de desembre: De dilluns a diumenge, de 9 a 18.30 hores (últim accés: 18 hores) - Del 26 de desembre al 3 de gener: De dilluns a diumenge, de 9 a 20.30 hores (últim accés: 20 hores)
Tarifes
Adult: 22 € Estudiant: 16,50 € Discapacitat: 16,50 € Majors de 65 anys: 16,50 € Nens de 0 a 6 anys: gratuït Nens de 7 a 12 anys: 11 € Audioguia inclosa *Promoció especial per a residents a Catalunya: Adult: 12 € i nens de 7 a 12 anys: 6 € (cal acreditar la condició de resident).
Accessos:
Autobusos: 7,16,17, 22, 24 i V17. Metro: línies 3 i 5, estació Diagonal. FGC: estació Provença. RENFE: estació Passeig de Gràcia.  

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.