DIADA GEGANTERA, AL POBLE ESPANYOL

Una gran festa familiar!

Diumenge 5 de març de 2017 de 10 a 17.30 hores

El Poble Espanyol celebra la Diada Gegantera per tercer any consecutiu.

El recinte serà l’escenari d’una gran festa familiar dedicada a la cultura popular catalana en la qual hi participaran 9 colles geganteres de Barcelona i d’arreu de Catalunya

Uns 20 gegants, gegantons i capgrossos faran acte de presència a aquest esdeveniment en el qual hi participaran les colles geganteres de Puigcerdà, Montmeló, Ripollet, Santa Coloma, Poble Sec, Casc Antic, Sarrià, la colla Arreplegagegants i la del Poble Espanyol i altres colles de cultura popular com els Tabalers del Poble Sec i l’Esbart Dansaire de Ciutat Vella.

La festa inclourà tot el ritual geganter: plantada de gegants i capgrossos a la porta principal del Poble Espanyol, reunió de caps de colla, plantada a la Plaça Major, cercavila i ball final. La programació es completarà amb un taller en els quals nens i nenes aprendran a portar gegantons i cap grossos i amb un altre d’iniciació a la cultura popular, on es farà una introducció al ball de bastons i a altres danses tradicionals.

Grans i petits podran fer-se fotos amb un gran nombre de gegants, gegantons i capgrossos engalanats especialment per a l’ocasió amb vestimentes de diverses temàtiques.

Programació

A les 10 hores: Tallers de gegants (capgrossos i cavallets)

A les 10.30 hores: Plantada de gegants a l’entrada del Poble Espanyol

A les 11.30 hores: Plantada de gegants a la Plaça Major

A les 12 hores: Cercavila de les colles geganteres pels carrers del Poble

A les 13.30 hores: Ball de les colles geganteres

A les 14.30 hores: Taller  d’Iniciació a la cultura popular

A les 16 hores: Cercavila de les colles de cultura popular

A les 15 hores: Ball de les colles de cultura popular

L’entrada a la Diada Gegantera tindrà un preu especial de 6€ per a residents a Catalunya (nens fins a 3 anys, entrada gratuïta) i 5€ si es compra online.

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble Espanyol

preu
6.00€

lloc

Monjuïc
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 08038-Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3688080, 2.1482730
Web:
http://www.poble-espanyol.com/?#

Més informació

Com arribar al Poble espanyol Metro Parada Espanya, Línia 1 y Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya. Autobús Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc. Bus Turístic Parada Poble Espanyol. En cotxeCoordenades GPS: GPS - Latitud: 41 º 22'8 .79 "N - Longitud: 2n 8'52 .15" E. El recinte disposa d'un pàrquing privat per poder estacionar el vehicle.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.