FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA 2023, AL POBLE ESPANYOL

La gran festa del teatre de titelles al Poble Espanyol

  • Dies 18 i 19 de febrer de 2023 de 10 a 18.30 hores

El Festival de Titelles de Barcelona, al Poble Espanyol  és el festival més important de teatre infantil a Barcelona i reivindica el teatre de titelles al carrer.

festival de titelles de Barcelona

La programació inclou un total de 50 funcions de 20 espectacles diferents a càrrec de 15 companyies que es podran veure en 7 escenaris repartits per tot el recinte.

Durant tot el cap de setmana s’oferiran espectacles de carrer, de sala, itinerants a l’aire lliure, i es podran veure representacions de tècniques diverses: titelles tradicionals, teatre d’objectes, ombres xineses, cercaviles, clown i titelles de mà. La programació inclou propostes per a totes les edats: de 0 a 3 anys, espectacles infantils a partir de 3 anys i d’altres aptes per a tots els públics.

 

L’objectiu del festival és obrir al públic familiar les portes del teatre de titelles, objectes i de carrer en un entorn arquitectònic únic en el qual l’espai exterior i l’entorn arquitectònic prenen un gran protagonisme. La programació, molt variada, està integrada per propostes de companyies de teatre emergents i consolidades, principalment locals.

festival de titelles de Barcelona

 

Espectacles de carrer, de sala, itinerants i obres pels més petits

Els espectacles de sala es representaran a l’Hivernacle de la Plaça Major, la Carpa, el Monestir i el Teatre i tindran entre 25 i 55 minuts de durada: El gegant sempre té gana i El peix d’or, de la companyia Binixiflat; Pinotxo i Mag d’Oz, de Titelles Vergés; Roma Umbra i Ronda d’Ombres, de Valeria Guglietti; Contes del cel i la lluna, de Ruth Tururuth; SOS en re menor, d’Animamundi, Les aventures de Matito, de la companyia Matito; El gat negre i altres ombres impertinents, de la companyia Fratelli La Strada; i LULÚ, de La Perla Teatro.

festival de titelles de Barcelona

Pels petits de 0 a 3 anys es representarà Jugues? O la meravella de jugar fent volar la imaginació, de la companyia Rocamora, i Piu Piu, de Tutatis.

Els espectacles de carrer, que es representaran a la Plaça Baluard, la Plaça Aragonesa i el Pícnic, d’entre 30 i 55 minuts de durada, seran Blauró, de la companyia La Boia Teatre; Emiliano, l’últim nen del món, de la companyia Brillantina; Glàdius i Medulina, de la companyia Genovesa; El viatge de la Joana, de Foccia Teatre i De Faula, de La Guilla Teatre.

festival de titelles de Barcelona

L’obra itinerant, d’uns 40 minuts de durada, anirà a càrrec de Dragon street, de la companyia JAM.

festival de titelles de Barcelona

 Preus:

● Adult / Infantil (de 4 a 12 anys): a partir de 10 € anticipada en línia.
● Pack 3 entrades: a partir de 27 € anticipada en línia.
● Pack 4 entrades: a partir de 36 € anticipada en línia.
● Menors de 4 anys: entrada gratuïta (nens i nenes 0 a 3 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que seguin a la falda d’un adult i no ocupin localitat)

Les entrades són vàlides per a un dia i permeten l’accés al recinte i a tots els espectacles. Tan sols cal reservar localitat prèviament pels espectacles de la Carpa (mètode de reserva explicat durant el procés de compra de les entrades del festival).

Les entrades inclouen la visita a tot el recinte, a tots els carrers i places del Poble, per admirar els més de 100 edificis que constitueixen aquest recinte històric, lliscar pels tobogans gegants, visitar el Museu d’art contemporani Fran Daurel, l’exposició “Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol” o la instal·lació audiovisual Fiesta.

A més, nens i adults podran participar dels tallers d’artesania ràpids que proposen els artesans del Poble que treballen dia a dia el vidre, el cuir o la ceràmica, entre altres materials, i que aniran relacionats amb el món dels titelles. Els preus dels tallers són d’entre 3 € i 10 €, i es paguen a l’artesà/ana que imparteix el taller.

➡  Compra les entrades AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble Espanyol

data inici
19-02-2023

lloc

Poble Espanyol
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 08038-Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3688080, 2.1482730
Web:
https://bit.ly/3H8ooKA

Més informació


Venda d’entrades a taquilles del Poble Espanyol i AQUÍ  

Com arribar al Poble espanyol

  • Metro Parada Espanya, Línia 1 y Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya.
  • Autobús Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc.
  • Bus Turístic Parada Poble Espanyol.
  • En cotxeCoordenades GPS: GPS - Latitud: 41 º 22'8 .79 "N - Longitud: 2n 8'52 .15" E. El recinte disposa d'un pàrquing privat per poder estacionar el vehicle.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.