8 AMANIDES PER FER AMB NENS

ensaladas para niños

Receptes d’amanides originals

Les amanides són un dels plats més complets i saludables, sobretot pels més petits! S’hi poden fer mil combinacions: amb fruita, amb llegums, amb salses, amb marisc, amb peix, amb carn… I totes elles estan igual de bones i es poden presentar d’una manera ben elegant. Us deixem un bon llistat de totes les amanides per a nens!

amanides per a nens

 

Amanides amb salsa

 

Amanida Cèsar

L’amanida Cèsar és un d’aquells plats que agrada molt a nens i nenes. Porta tomàquet, formatge, amanida, pollastre arrebossat i salsa cèsar. És molt bona i té un gust molt saborós.

amanides per a nens

➡  Mira tota la recepta de l’amanida Cèsar AQUÍ
 

Amanida Russa

L’amanida Russa no té gairebé res de russa, però ens encanta igual! Pèsols, pastanagues, patates, ou dur i tonyina són els seus principals ingredients. Amb maionesa, és clar! I és una de les amanides més típiques de la nostra gastronomia.

amanides per a nens

➡  Consulta la recepta de l’amanida russa AQUÍ

 

Amanides de llegums

Amanida de llenties

Les llenties es poden fer de moltes maneres, i l’amanida és una forma refrescant i bona de fer-les, sobretot a l’estiu. És com fer una amanida normal, amb moltes llenties! Només cal fer-les i afegir-li els ingredients que més ens agradin: pastanaga, tomàquets, pebrots, ceba, tonyina…

➡  Troba tota la informació sobre com fer l’amanida de llenties AQUÍ

 

Amanides amb marisc i peix

Amanida de llagostins

Que bons són els llagostins! Aquests tipus d’amanides van molt bé per a algun dinar o sopar especial, fins i tot per nadal. Porta els ingredients normals d’una amanida, afegint els llagostins, una mica de llimona o si volem un contrast més bo, també es pot afegir pinya.

amanides per a nens

➡  Mira com fer l’amanida de llagostins AQUÍ

 

Amanida d’espinacs i gambes

Una altra opció a l’amanida de llagostins és l’amanida de gambes combinada amb espinacs. Substituïm, o bé l’afegim, amb l’enciam d’una amanida normal. També podem incorporar ou dur, tomàquets cherry i sèmola. Molt saludable i bo!

amanides per a nens

➡  Més informació sobre l’amanida d’espinacs i gambes AQUÍ

 

Amanides amb fruites i verdures

Amanida de poma

Les fruites i l’amanida sempre queden bé. I si és amb poma, molt millor! Perquè és una de les fruites que millor va amb els ingredients d’una amanida. En aquest cas, també incorporem figues, que li dóna al plat un contrast perfecte. Una mica de formatge crema, i bon profit!

amanides per a nens

➡  Mira com fer l’amanida de poma AQUÍ

 

Amanida de cogombre i tomàquet

Una amanida tradicional: enciam, tomàquets, cogombre, una mica de formatge, sal, oli i vinagre. Però quina presentació més bona! El més tradicional també pot ser un gran plat, com passa amb aquesta amanida. És una de les millors amanides!

amanides per a nens

➡  Consulta la recepta de l’amanida de cogombre i tomàquet AQUÍ

 

Amanida divertida

I una amanida tradicional també es pot presentar d’una manera divertida? És clar! Mireu quina amanida més curiosa i cridanera pels nens. L’enciam és el cabell, el cogombre, les olives i el pernil fan els ulls i el nas petitet, i el tomàquet un gran somriure.

amanides per a nens

➡  Mira com fer l’amanida divertida AQUÍ
MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001