ELS GUARDIANS DE LA INFÀNCIA, de William Joyce

Contra els malsons dels nens!

A partir de 6 anys

Col·lecció de llibres basat en la relació entre els personatges més representatius de la infància i la seva unió per lluitar contra Ombra, el responsable dels malsons dels nens.

La col·lecció consta d’un llibre per a cada personatge. William Joyce, l’autor, recupera als autèntics Guardians de la Infància d’una manera magistral.

Fa molts anys, va haver-hi una Edat d’Or on regnava la pau.

Ombra va acabar amb ella i es va proposar sembrar el terror i estendre els seus dominis fins a galàxies desconegudes.

La seva principal arma, els malsons.

L’Home de la Lluna, únic supervivent de l’Edat d’Or, decideix convocar i nomenar els Guardians de la Infància: Nicolás San Nord, el coneixereu millor per Santa Claus, el Conill de Pasqua, la Fada de les Dents i Sandy, el Creador de Somnis. La màgia i el poder dels Guardians radica en que els nens continuïn creient en ells. Només així vencem els malsons i les pors infantils.

La col·lecció il·lustrada és ideal per iniciar la lectura als sis anys, així comença un camí que, amb nou anys, ja estaran preparats per recórrer sols…a estones.

No deixeu d’acompanyar-los en aquesta lectura, sigui llegint junts, comentant posteriorment o recuperant els vostres propis records i compartint-los amb ells. En aquesta ocasió, recomano fer pessigolles amb la pel·lícula El Origen de los Guardianes  i després començar la col·lecció de llibres.

Adapteu la col·lecció segons l’edat, doncs entre els sis i els nou anys hi ha una gran evolució lectora i personal, vosaltres els coneixeu millor.

“El veritable poder de la màgia es troba en la fe. Tots els conjurs començaven així: Tinc fe. Tinc fe. Tinc fe.” Del llibre, Nicolàs San Nord i la batalla contra el Rei dels Malsons

Autor: William Joyce
Editorial: Combel-Bambú
Nº pàgines: 228
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.