LLIBRES INFANTILS ORIGINALS: COCINA DIY – GARAJE DIY

Colección DIY

A partir de 3 anys (amb ajuda d’un adult)

A la col·lecció DIY trobareu instruccions detallades sobre com construir les teves joguines. A COCINA DIY podràs crear una cuina amb forn i fogons, i afegir accessoris i altres complements amb l’ajuda dels adhesius. A GARATGE DIY podràs crear el teu propi garatge i taller mecànic, i afegir tot tipus de detalls, com una benzinera, panells fotovoltaics o un punt de càrrega de vehicles elèctrics gràcies als seus adhesius.

 

Una proposta ecològica i una alternativa bonica i respectuosa amb el medi ambient. Fomenta la creativitat i un consum més responsable: reduir, reutilitzar i reciclar.Crea i construeix la teva cuina de cartró

Conté 30 adhesius i 1 plantilla.

cocina-diy-garaje-diy

Les caixes de cartró sempre han tingut un gran atractiu pels infants. Amb elles es poden crear infinitat de jocs.

Al llibre COCINA DIY trobareu instruccions detallades sobre com construir una cuina, amb diferents nivells de dificultat. Amb una sola caixa ja podreu crear una cuina amb forn i fogons, i amb dues caixes podreu afegir més detalls, com uns botons giratoris pel foc o la safata del forn Creareu accessoris, reutilizareu envasos i els convertireu en complements, i preparareu aliments i plats deliciosos per jugar amb l’ajuda dels adhesius.

Autor: Kadre Spitz

Crea i construeix el teu garatge de cartró

Conté 30 adhesius i 1 plantilla.

cocina-diy-garaje-diy

Al llibre GARAJE DIY trobareu instruccions detallades sobre com construir un garatge i un taller mecànic amb diferents nivells de dificultat. Amb una sola caixa ja podreu crear un garatge amb la seva secció de reparació mecànica. Amb dues caixes, podreu ampliar el garatge amb una zona de rentat de cotxes, una benzinera i una carretera. Amb l’ajuda dels adhesius podreu afegir més detalls per jugar reutilitzant envasos i convertint-los en accessoris, com dipòsits per a la gasolina, panells fotovoltaics o un punt de càrrega de vehicles elèctrics.

Autor: Kadre Spitz

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'ls AQUÍ

  • Cocina DiY

  • Garaje DiY

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.