ELS AMICS DE L’ART, de Lolita Bosch i Noemí Villamuza

Els amics de l’art

Per a nens i nenes a partir de 6 anys

Quan jo era petita vivia en un poble petit.

I al meu poble petit els nens i les nenes passàvem les hores escoltant les històries que ens explicava el nostre amic Art.

L’Art no sabia ni llegir ni escriure. Però a les tardes, al nostre poble petit, tancava una mica els ulls com si fes la migdiada i recordava als amics que alguna vegada havia tingut, havia imaginat, o s’havia inventat.

I aleshores ens explicava les seves vides …

Literatura, pintura, música, fotografia, arquitectura, cinema, teatre, poesia, òpera, dansa i escultura.

Aquest llibre és una obra d’art, que conté al seu interior totes les manifestacions possibles de l’Art, amb majúscules.

Amb ell, la Lolita Bosch ens descobreix, amb un conte per a cada disciplina, quina és l’essència i les meravelles de l’art.

Contes per a nens i adults, contes per somiar i pensar, contes per fer una reflexió del nostre interior i del que ens envolta.

Què anhelem i què busquem. Què volem transmetre als nens?

Que l’art és el millor i el més poderós mitjà de comunicació, ja que no implica lluita ni competició, sinó que va molt més enllà, fa una crida al sentiment i desperta les emocions. Comunicació directa al fons de l’ànima i del cor.

Bellesa, bondat i harmonia, és el que extraiem d’aquest àlbum.

Molt oportú per explicar i compartir a partir dels sis anys.

No els deixeu sols amb la lectura, no perquè no ho vagin a entendre, sinó perquè us perdreu l’oportunitat de gaudir junts del veritable concepte de l’art en tota la seva amplitud.

Noemí Villamuza, amb les seves il·lustracions, construeix un pont perquè aquest àlbum arribi a un públic més ampli i més adult; establint així una comunicació perfecta en el que busca l’essència de l’interior del llibre: construir una comunitat que cregui en la senzillesa, la bondat, el respecte i l’amistat.

Autor: Lolita Bosch, Noemí Villamuza
Editorial: Edebé
Nº pàgines: 84

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí