UNA LLEGENDA DE SANT JORDI

Una llegenda de Sant Jordi, de Joan Portell i Sebastià Serra

A partir de 5 anys

Descobreix la llegenda de Sant Jordi com mai te l’havien explicat. Una versió singular de la llegenda clàssica que amaga una doble lectura per explicar la realitat de molts nens i nenes que actualment han d’afrontar el seu destí lluitant contra dracs amb diferents formes.

Un álbum il·lustrat convertit en joia editorial.

A la vora del mar, una nena convida a un nen a jugar. Ell, que espera trist en racó d’aquella platja, accepta la invitació. Aleshores, comencen a jugar com ho farien qualsevol infant en qualsevol platja del món. La fantasia dels nens no sap de fronteres. Amb les seves mans contruiran un castell de sorra enorme i allà dins hi posaran un rei… i així comença la llegenda:

Vet aqui que una vegada en una terra molt llunyana, a l’altra banda del mar, hi havia un país molt ric amb un castell enorme. Un dia un drac va arribar al castell i va atemorir tota la gent de la comarca…

una llegenda de samt jordi 03

El joc dels nens esdevé el fil conductor d’Una llegenda de Sant Jordi, una versió molt especial de la llegenda clàssica de Sant Jordi. Les il·lustracions de Sebastià Serra i el text de Joan Portell ens ofereixen una versió singular d’aquest relat on es conjuguen el patiment d’un poble oprimit, la mala sort d’una princesa i la lluita d’un valent cavaller. Però, quan acaba el joc, és el torn de la realitat. I aleshores descobrirem que la ficció i la realitat estan més aprop del que sembla…

Andana editorial ens proposa un álbum il·lustrat preciós on el relat textual i el relat visual es conjuguen per transmetre al lector dues històries paral·les, una llegenda i un fet qüotidià, una llegenda i una realitat. Un llibre que a més esdevé un joia editorial on la fotografia i la il·lustració es fonen per oferir al lector unes escenes impressionats que fan que cada doble pàgina esdevingui un món particular.

Mides: 24,5 x 25 cm. Tapa dura

Pàgines: 38 a color.

ISBN: 978-84-16394-28-9

Text: Joan Portell

Il·lustrat per Sebastià Serra

Edita: Andana EditorialMÉS INFORMACIÓ

Andana Editorial

Més informació

Compra'l aquí

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.