HARMONICUS, APRÈN A TOCAR L’HARMÒNICA

harmonicus

Harmonicus, el mètode fàcil i divertit per aprendre a tocar l’harmònica

Per a infants a partir de 4 anys

Harmonicus és un nou mètode musical creat pel músic Sergi Raya per aprendre a tocar l’harmònica de manera fàcil, ràpida i molt divertida.

harmonicus

Per a nens a partir de 4 anys, el mètode va néixer el 2010 amb un primer volum de cançons, del que ja se n’han venut prop 6.000 exemplars i que s’utilitza a més d’un quinzena d’escoles.

Ara s’acaba de publicar el segon volum amb noves cançons infantils catalanes.
El llibre, creat i editat íntegrament pel mateix autor, inclou un llibret amb el mètode i les partitures de les 10 noves cançons, (cançons dedicades a les festivitats catalanes com el nadal, Sant Jordi o la Quaresma) un CD amb una versió cantada i una versió musicada d’aquestes cançons i una harmónica Hohner.

És un mètode molt senzill i eficaç basat en els colors i els símbols, perquè en pocs minuts es puguin tocar cançons molt conegudes i els nens s’animin a seguir practicant.

Harmonicus utilitza els colors i els símbols per llegir i tocar les notes. Cada nota té un color i cada tècnica (bufar i aspirar) un símbol. Una eina d’aprenentatge, entreteniment i diversió per compartir amb tota la família.

harmonicus

Amb un format de regal, Harmonicus compta amb les il·lustracions de Dani Vizoso, que donen imatge a una caixa de luxe que inclou un llibret explicatiu amb 10 partitures més les adaptacions al mètode, molt visuals i divertides, i consells per a cada cançó, un CD amb dues versions de cada cançó (instrumental i cantada) i una harmònica de la prestigiosa casa Hohner per poder començar a practicar a l’instant. Un regal fantàstic per a tota la família que acosta la música a grans i petits. El llibre es pot trobar ja a les llibreries.

Que soni la música!

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l ara!

  • Volum 1. Edició en castellà.
 
  • Volum 2

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.