LA PEDRERA D’EN TONET


La Pedrera d’en Tonet

La Pedrera d’en Tonet és el nou llibre il·lustrat per la Pilarín Bayés, amb el text escrit per la seva filla, la Marga Sala.

Un recorregut per la Casa Milà a inicis del segle XX, de la mà d’en Tonet, fill d’una de les famílies residents a l’edifici.

A través dels ulls d’en Tonet descobrim quin és el misteri que Gaudí va amagar al soterrani de La Pedrera, on hi ha l’home amb ulls brillants com el foc.

La publicació co-editada per Laie Edicions i Fundació Catalunya-La Pedrera està disponible, en català, castellà, anglès i francès, a les llibreries Laie.

El llibre ha comptat amb l’assessorament històric de Fundació Catalunya-La Pedrera per garantir-ne el rigor i la veracitat dels continguts.

Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una reconeguda ninotaire amb una gran capacitat de captació i transmissió de l’essència de tot allò que il·lustra, amb més de 930 llibres publicats. Els seus dibuixos, de gran riquesa visual, han il·lustrat un gran nombre d’indrets i personatges.

ISBN – 978-84-945278-0-7
Nº de pàgines: 28

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Llibreria Lies

Més informació

Disponible a:

http://www.laie.es/