VACANCES EN FAMÍLIA A OSONA

Osona con niños

Osona, la Catalunya autèntica

Osona és història, cultura, patrimoni, gastronomia, natura… Osona és gaudir d’experiències increïbles en família i sense pressa. Aquesta comarca amaga racons màgics que poden convertir-se en els indrets més meravellosos per passar-ho d’allò més bé aquest estiu. I a més a més, compta amb un munt d’activitats per gaudir amb els més petits de la casa. Des de Sortir amb nens t’expliquem tot el que pots fer per gaudir a Osona amb nens i nenes!

Osona amb nens

Viu una aventura autèntica, fes foto increïble, sense filtres, cuida de tu mateix i dels teus, fes, esport, menjar saludable… A Osona!

 

Cultura i patrimoni d’Osona per aprendre en família

A Osona podem conèixer història tan antiga com els primers poblats ibers i medievals al Museu de l’Esquerda de Roda de Ter; com vivien, on, les seves relacions o els nostres propis orígens. I no només això! També podem viatjar a l’època romana i veure com vivien els seus exèrcits al Camp de les Lloses de Tona. A més a més, a Osona el patrimoni és ric en art medieval i romànic, i bona prova d’això és el Museu Episcopal de Vic i el Monestirs de Sant Pere de Casserres i el Monestir de Lluçà, llocs perfectes per gaudir i aprendre amb els nens i nenes.I parlant d’aprendre, a Osona hi ha moltes propostes familiars per fer amb els més petits, sobretot activitats educatives!

Osona es caracteritza per una varietat de paisatges immensa, d’una bellesa extraordinària que et porten a fluir, gaudir i carregar energies. L’esport com a manera de viure, per recórrer el territori Osoning amb infinitat de rutes adaptades i senyalitzades, per fer amb bicicleta, caminat o corrent, per senders que ens porten a mirador son agafar distancia i gaudir del paisatge a vista d’ocell.

Si visiteu Osona no us podeu perdre el Castell de Montesquiu! Originàriament el castell era una torre de guàrdia que va fer edificar el comte Guifré I, el Pilós, al segle IX. A mitjans del segle XIV el castell passa a tenir un altra ús i es converteix en un casalot destinat a la defensa. Es converteix així en una residència fortificada. Arnau Guillem de Besora és el primer del seu llinatge que habita el castell.

Osona amb nens

Imatges d’arxiu d’Osona Turisme

Osona respira Cultura i historia amb monuments, museus i centres d’interpretació de gran importància que ens marquen l’historia i ens ensenyen una mica més d’on venim.

Trobem productes de la terra, FET A OSONA, de proximitat i qualitat de les mans de pageses, ramaders i productes que estimen allò que fan. Gastronomia tradicional i saludable amb una gran quantitat de restaurants i restauradors que coneixen l’origen del que cuinen i els orígens de les receptes que fan seves i transmeten territori.

Els allotjaments de la comarca destaquen per la qualitat, el seu tracte pròxim amb els clients i aquest hospedatge que permeten gaudir d’una estada memorable.

.

Concurs a Instagram

Sorteig entre totes les persones que comparteixin, a través d’intagram, fotos que expliquin perquè creuen que Osona és la Catalunya Autèntica.

El premi consisteix en una nit per 2 persones en una cabana del camping Vidrà.

Entraran a formar part del concurs tots aquells usuaris d’Instagram que facin un instastory o post a instagram etiquetant a @OsonaTurisme i segueixin els comptes d’Instagram @osonaturisme i @campingvidra.

Podreu participar-hi fins el dia 31 de juliol a les 23:50 h. El guanyador es triarà el dissabte 1 de juliol. L’usuari serà contactat via missatge privat per explicar-li com gaudir del premi. El nom del guanyador es podrà fer públic al mateix compte d’Instagram d’Osona Turisme.

Consulteu les BASES-CONCURS-INSTAGRAM-ESTIU

Imatges d’arxiu d’Osona Turisme

 

Excursions i rutes per descobrir Osona en família

Si visitem Osona, no ens podem oblidar de tota la seva natura per fer excursions i rutes. Aquesta comarca se situa entre tres grans parcs naturals: l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural del Montseny i l’entorn del Castell de Montesquiu. I, és clar, amb tot això ben a prop, podem escollir entre un munt d’experiències per viure.

Osona amb nens

Imatges d’arxiu d’Osona Turisme

Hi ha excursions i rutes diferents per fer amb els petits, moltes d’elles de baixa dificultat i que ens ensenyen vistes i paisatges increïbles.

Imatges d’arxiu d’Osona Turisme

 MÉS INFORMACIÓ

lloc

C. Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5 3ª planta Edifici El Sucre 08500 Vic

Més informació