VISITES FAMILIARS AL RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU

Visites familiars al Recinte Modernista de Sant Pau

Dies a concretar
Per a famílies i infants de 7 a 12 anys

Visites familiars al recinte modernista de Sant Pau. Una proposta perquè coneguin la història d’aquest singular equipament, Patrimoni de la Humanitat, a través de jocs i activitats.

Visites familiars al recinte modernista de Sant Pau

Com es va construir l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau? Qui era Lluís Domènech i Montaner? Què simbolitzen les escultures que decoren els edificis del Recinte Modernista? Les visites familiars del Recinte Modernista tornen després de l’èxit de la temporada passada i amb elles petits i grans exploren els detalls artístics i històrics d’aquest espai tan emblemàtic.

Acompanyats d’un guia, el recorregut pels espais del Recinte es transforma en un joc que convida a gaudir encara més de la bellesa arquitectònica i de la seva història.

Els nens de menys edat poden accedir-hi gratuïtament, i es recomana no portar cotxet durant el recorregut per tal de facilitar la mobilitat del grup.

Les visites estan limitades a un grup de 30/35 persones, pel que es recomana comprar l’entrada de forma anticipada

Preu de l’entrada: 8 euros (adults i nens)
Idioma: Català

Guardar

Guardar

Guardar

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Modernisme en família

Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167. (08025 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4118410, 2.1722093
Web:
https://www.santpaubarcelona.org/?#