SALÓ DE LA INFÀNCIA I DE LA JOVENTUT A ANDORRA

A Encamp i el Pas de la Casa

  • Del 27 de desembre de 2017 a l’1 de gener de 2018 a Encamp de 16 a 20h
  • Del 3 al 5 de gener de 2018 al Pas de la Casa de 16 a 20h
  • Per a infants i joves de 2 a 18 anys

El programa inclou diverses activitats per a les diferents franges d’edat, que estaran dividides per zones i que acollirà activitats i espectacles lúdics, esportius, d’aventura i treballs manuals, entre d’altres.

SALÓ DE LA INFÀNCIA I DE LA JOVENTUT A ANDORRA
En el cas del Complex d’Encamp, a la sala de congressos hi trobarem els jocs de simulació (moto GP, moto d’aigua, de vol I de moto-cros), dos rolling-xtreme, tres llits elàstics i una taula de surf, a més de la novetat d’un simulador d’esquí i un de ral·lis.

Pel que fa a la sala de festes els infants i els joves podran gaudir de jocs electrònics (Wii, Playstation), de taules d’air-hockey, d’un tir làser amb pantalla, de dues cistelles dobles, d’un carrusel infantil, d’una taula de bàsquet, de quatre màquines tipus Arcade, d’una taula de pales, de dos futbolins i d’un joc de martell com el que trobem a les firetes. A més, podran posar a prova els reflexos amb el batak i gaudir d’una partida al FIFA 17 en una pantalla de 50 polzades.

La sala de gimnàstica, com ja és tradicional, es reserva per als més petits de la casa, on trobaran una ludoteca i diferents inflables, així com de diferents elements de mini fitnes.

La piscina també serà una instal·lació activa pels que decideixen portar el banyador, la tovallola i el casquet de bany, ja que hi trobaran una manta aquàtica, un inflable tobogan i barquetes de pedals.

També trobarem activitats a la sala polivalent, on hi haurà diferents inflables (castell del dragó, tir d’habilitat, lluita de gladiadors, futbolí humà), un circuit de cotxes elèctrics, un circuit de psicomotricitat, patins elèctrics o karts de pedals i una muntanya de pressió variable. A més, enguany, comptarem amb la novetat d’un jumping 4×1 i una pista americana Las Vegas. I des de la pista polivalent, es podrà accedir al camp de futbol 7, on estaran instal·lats un xtrem-jump i una passarel·la de boles wipeout.

A més, cada dia, a la sala de congressos, es realitzaran diferents tallers (com el ja tradicional taller de maquillatge) i espectacles infantils, per acabar d’arrodonir l’extensa oferta del Saló.

Pel que fa al Pas de la Casa, el Saló de la Infància hi haurà dues zones, la sala polivalent, on es trobaran màquines de tipus Arcade, simuladors (moto GP, helicòpter, surf, moto-cros), dues cabines de F1 amb plasma, llits elàstics, un circuit de cotxes elèctrics, inflables (passarel·la de boles wipeout, pista americana militar, tren i l’Illa del tresor), així com la possibilitat de jugar al FIFA 17 en una pantalla de 50 polzades i de gaudir de diferents tallers i espectacles cada dia. A més, a la sala d’arts marcials, els més petits podran gaudir de l’espai de ludoteca.

Preu: 5 euros

Preu abonament 6 dies: Els abonaments de sis dies per a Encamp tindran un cost de 18 euros i de 8 euros pels abonaments de tres dies al Pas de la Casa.

MÉS INFORMACIÓ

Nadal a Andorra amb nens

lloc

Encamp

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.