ART ABSTRACTE, VISITA I TALLERS INFANTILS A LA PEDRERA

La Fundació Catalunya La Pedrera organitza un taller familiar per endinsar-se en l’exposició sobre art abstracte de La Pedrera

  • L’exposició es podrà visitar fins al 15 de gener de 2023
  • Tallers per a públic infantil, el 27 de desembre de 2022 a les 10 hores

Taller familiar per aprofundir en l’exposició actual «Els camins de l’abstracció 1957-1978, diàlegs amb el Museo de Arte Abstracto Español de Conca».


És una important exposició col·lectiva amb més de 70 obres dels màxims representants de l’abstracció internacional com Mark Rothko, Alberto Burri, Willem de Kooning, Jean Dubuffet, o Jackson Pollock, i nacionals com Antoni Tàpies, Antonio Saura, Rafael Canogar, Manolo Millares o José Guerrero.

El taller familiar

Pel públic familiares fa un taller a les 10 h. adreçat a infants de 5 a 10 anys “Color formes i textura, tot a l’una!” el 27 de desembre de 2022. Primer es visita la mostra per poder experimentar després amb la forma, el color, la textura i els materials, tal com els artistes abstractes els utilitzaven en les seves composicions. Podran fer la seva pròpia creació i conèixer l’icònic terrat de La Pedrera.

 

> Informació de l’exposició: AQUÍ

> Compra les entrades per l’exposició

>Informació sobre els tallers: AQUÍ

> Compra les entrades pel taller 

.

Aprofiteu el descompte de La Pedrera -1 €

Introdueix el codi promocional SORTIRNENS per obtenir el descompte.

https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona

 

Consulteu altres tallers infantils de La Pedrera

 MÉS INFORMACIÓ

data inici
27-11-2022

lloc

La Pedrera

Més informació

Sorteig de 2 entrades (1 adult+ 1 infant) pel  Taller familiar per aprofundir en l’exposició actual «Els camins de l’abstracció 1957-1978, diàlegs amb el Museo de Arte Abstracto Español de Conca», el 27 de desembre a les 10 hores.Envia un correu electrònic a info@sortirambnens.com i en el títol del missatge escriu ART ABSTRACTE. Escriu-nos el teu nom i telèfon i així que tinguem el guanyador/a us ho comunicarem de seguida.Podreu participar-hi fins al 20 de desembre a les 14 hores.
Accessos:
  • Autobusos: 7,16,17, 22, 24 i V17.
  • Metro: línies 3 i 5, estació Diagonal.
  • FGC: estació Provença-La Pedrera
  • RENFE: estació Passeig de Gràcia.