MANDALES INFANTILS

Per desenvolupar la creativitat dels nens

Mandala prové del sànscrit i significa cercle.

Els mandales són dibuixos circulars compostos per formes geomètriques que combinades amb colors s’utilitzen per meditar.

És una forma divertida, senzilla i molt beneficiosa d’aprendre a desconnectar la ment durant un temps, mantenint-nos en el moment present, lliures de tota tensió.

 

mandales

És important que sigui un treball que es faci en un ambient tranquil – es pot posar una música suau de fons- i interrompre-la abans que el nen estigui cansat- en funció de l’edat serà més o meys estona.

Els mandales els poden fer ells mateixos, amb qualsevol material i tècnica artística, o bé utilitzar plantilles predefinides o dibuixos llestos per pintar.

Els nens, gràcies als mandales, desenvolupen la seva creativitat, milloren l’autoestima i poden compartir l’activitat amb un adult.

Als petits els encanta pintar i dibuixar, i en aquest sentit els mandales, a més de resultar una activitat entretinguda, també els beneficia, sobretot sense nens inquiets.

Al terreny terapèutic, el psicòleg Carl Jung va investigar els efectes sanadors dels mandales, comprovant que quan es pinten, o simplement es visualitzen, ens ajuden a crear una harmonia interna.

 

Des de Sortir amb nens us proposem llibres amb mandales perquè els més petits es diverteixin i aprenguin a relaxar-se.

 

Les Mandales més divertides per a nens i nenes

 

Mandalas de animales: 50 mandalas de animales para niños y niñas a partir de 6 años: creatividad, concentración y relajación.

mandales

 

Mandalas para niños y niñas de 3 a 10 años: Un bonito libro de colorear para principiantes con ilustraciones de animales que invitan a reducir el estrés, practicar el mindfulness y relajarse.

mandales

 

Anime Mandala para niños/as de 2 a 4 años, de 5 a 7 años, de 8 a 12 años. Hay más de 100 dibujos.
 

Mandalas de unicornios, sirenas y hadas

 

Mi primer libro de mandalas

 

Mandala de Animales Felices, para niños y niñas de 4 a 8 años.
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.