CASALS D’ESTIU TRÉMOLO

Casals d'estiu Trémolo

Casals d’estiu Trémolo 2024 per a nens i nenes de 3 a 13 anys!

Com cada estiu, arriben els casals d’estiu Trémolo per als petits artistes de casa! Adreçats als nens i nenes que vulguin fer un petit tast en el món de la música i aprofundir en les seves habilitats escèniques i musicals.

Els casals d’estiu Trémolo estan dividits en 3 grups segons l’edat dels nens i nenes, amb l’opció d’apuntar als vostres fills i filles per setmanes o durant els mesos de juny, juliol i setembre.

 

Trémolo esdevé Factoria Trémolo per tal d’ajudar a potenciar i posar en pràctica les arts escèniques de cada nen i nena alhora que passen un estiu ben divertit amb moltes propostes d’activitats, jocs, esbarjo i diversió!

Als casals Trémolo trobareu 3 grups que es divideixen segons l’edat dels nens i nenes:

  • Infantil: pels nens i nenes de 3 a 6 anys
  • Júnior: pels nens i nenes de 7 a 10 anys
  • Grans: pels nens i nenes d’11 a 13 anys

Casals d'estiu Trémolo

Adaptant-se a les necessitats i l’evolució de cada grup, al casal d’estiu Trémolo els vostres petits i petites crearan un espectacle setmanal sobre una temàtica concreta en el qual integraran dansa, cant i teatre.

Els matins estaran dedicats a la pràctica i el treball de les arts escèniques, però la tarda està reservada per a les activitats lúdiques! Tallers de cuina, jocs en grup, jocs d’aigua, gimcanes, manualitats i sortides a l’aire lliure!

Casals d'estiu Trémolo

Els horaris són de 9 del matí a 17 h de la tarda, amb opcions d’acollida matinal a partir de les 8:30 h. Tot i això, hi ha diferents horaris per a escollir! Només matins, matins i tardes sense dinar o matins i tardes amb dinar.

Els preus poden ser setmanals o bé amb packs!

  • Preus setmanals: 145 € per setmana només els matins, 165 € per setmana matins i tardes sense dinar, i 220 € per setmana tot el dia i amb dinar.
  • Preus setmanals amb setmana de 3 dies: 100 € només matins, 120 € matins i tardes, 150 € tot el dia amb dinar.
  • Preus setmanals amb setmana de 4 dies: 125 € només matins, 135 € matins i tardes, 175 € tot el dia amb dinar.
  • Els packs de juliol i setembre de dues setmanes tenen un preu de 265 € només matins, 300 € matins i tardes i 400 € tot el dia amb dinar.
  • Els packs de juliol i setembre de tres setmanes tenen un preu de 390 € només matins, 450 € matins i tardes i 590 € tot el dia amb dinar.
  • Els packs de juliol i setembre de quatre setmanes tenen un preu de 500 € només matins, 580 € matins i tardes i 770 € tot el dia amb dinar.
  • Els preus de tota la factoria al juliol (5 setmanes) són de 600 € només els matins, 700 € matins i tardes i 950 € tots els dies amb dinar.

Els preus setmanals i els packs setmanals del juliol i el setembre tenen un 10% de descompte amb un segon germà o germana!I si us interessa potenciar el talent artístic dels vostres fills i filles durant tot l’any, no us perdeu Tipi TamTam, un món de música en família!

Tipi TamTam

 

MÉS INFORMACIÓ

Casals d'estiu Trémolo
Carrer d'Homer, 45, Baixos, Distrito de Sarrià-Sant Gervasi, 08023 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
932 37 13 79
E-mail:
secretaria@tremolo.cat
Web:
https://tremolo.cat/casals-de-estiu/

Horari

De 9h a 17h amb opció d'acollida matinal a partir de les 8:30h.
Opcions de matins, matins i tardes o tot el dia.

Més informació