TEATRE INFANTIL A BARCELONA

En Patufet

Fins al 9 de desembre de 2018, dissabtes, diumenges i dies festius

Aquesta història està protagonitzada per un nen tan petit que als seus pares els costava veure-ho; per això li van posar de nom Patufet.

Patufet sempre volia sortir a jugar i ajudar els seus pares, però ells no el deixaven perquè tenien por de trepitjar-lo.

Un bon dia, la mare el va deixar sortir a comprar safrà i ell va prometre que no ho trepitjarien perquè aniria cantant en veu alta.

“Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret … Patim, patam, patum, no trepitgeu el Patufet”. Deixa’t envoltar per la cançó d’en Patufet i acompanya-en aquesta gran aventura musical.

➡ Mira els dies i hores i compra l’entrada per l’espectacle “En Patufet”

La llibreria màgica

Fins al 26 de gener de 2019

 Amb música en directe!!

Els infants viuran grans aventures mentre se’ls ensenya el valor de la lectura i l’amor pels llibres.

El senyor Ramon, propietari d’una llibreria centenària, s’encarrega de copiar els contes de tot el món perquè no desapareguin i així, que tots els nens i nenes els puguin llegir en un futur.

En Joan, el seu jove aprenent, realitza les tasques més pesades de la llibreria mentre somia amb poder arribar un dia a copiar els contes, com fa en Ramon.

Però la pacífica activitat dels dos protagonistes es veurà afectada per l’arribada de la Marta, una cartera molt especial, que porta un paquet màgic.

I també, per l’amenaça de destruir la llibreria per part de la presidenta de la societat Pensa Poc, Elena Tocanassos. En Ramón i en Joan hauran d’enginyar les per salvar la llibreria i els seus contes.

Ho aconseguiran?

Compra les entrade per l’espectacle: “La llibreria màgica”

L’illa del tresor

Fins al 27 de gener de 2019,  diumenges a les 18 hores

Un viatge musical, de la realitat a la ficció!

Després d’un exitós pas per la quarta edició del concurs ‘Oh Happy Day’ (TV3), Acústics estan triomfant amb la seva gira com a grup de música quan, de sobte i sense saber per què, apareixen en una illa deserta.


Allà trobaran el mapa d’un tresor i un extravagant personatge, el Pirata Boig. Amb la seva ajuda, acabaran arribant al tresor, no sense haver passat abans per diversos obstacles i tensions entre ells.

El contingut del tresor és inesperat i desconcertarà als membres del grup.

Mira els dies i hores i compra l’entrada per “L’illa del Tresor”

MÉS INFORMACIÓ

Teatre infantil a Barcelona

Lloc

Teatreneu
Carrer de Terol, 26, 08012 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.403231, 2.158640

Més informació

Mira els dies i hores i compra l'entrada per "En Patufet"