VINE A BUSCAR L’AVET DE NADAL AL BOSC

Recull el teu arbre per aquestes festes, a Canyamars, al Maresme

  • Obert cada dia de 10 a 14 hores,  fins al 23 de desembre de 2023

L’arbre de Nadal és un element important de decoració durant les festes. El guarnim amb llums, boles decoratives, estrelles, llaços, figuretes, petits regals…

A avetsdenadal.cat podreu venir a recollir el vostre arbre directament al cap.

 

 

 

Ara podeu triar el vostre arbre a avetsdenadal.cat  Al camp, a la finca ‘la Soleia’ de Canyamars, podreu escollir el vostre arbre de Nadal directament de la terra i portar-lo cap a casa.

avets de nadal

De tota la plantació, podeu escollir el que més us agradi. Es tracta d’una activitat festiva per a tota la família on podreu gaudir de la natura a la recerca del vostre avet.

Els avets

Els avets Abies nordmaniana són de qualitat extra. És un tipus d’avet de doble fulla, molt suau al seu tacte i amb un color verd molt viu, típic de les festes nadalenques.

Hi ha diferents mides:

  • Avet Nordmanniana XS > 75 a 100 cm.
  • Abeto Nordmanniana S > 100 a 125 cm.
  • Abeto Nordmanniana M > 125 a 150 cm.
  • Abeto Nordmanniana L > 150 a 170 cm.
  • Abeto Nordmanniana XL > Més de 170 cm. (Només recollida presencial).

L’arbre es ven amb un doble contenidor, ja que ell ha viscut dins d’un d’ençà que es planten al camp, i per practicitat a l’hora de manipular-lo quan s’extreu se n’hi posa un altre. Per aquest motiu, si la mida de l’arbre és de les petites (menys d’1 metre) aquest té la possibilitat de continuar vivint quan s’han acabat les festes de Nadal, ja que conserva part de les seves arrels.

avets de nadal

Amb el cultiu d’aquests arbres es contribueix a la reducció del CO₂. També es garanteix la bona salut del terreny, mantenint els camps nets per evitar incendis forestals i erosions del terreny, i s’ajuda a dinamitzar l’economia local, destinant tots els nostres recursos al territori.

 Activitat familiar: Bany de Bosc

Es tracta d’una passejada entre la natura per buscar el vostre tió o tiona, que us aportarà benestar gràcies a estar en contacte amb els avets joves i amb tota la seva vitalitat.

Aquesta iniciativa és fruit d’un projecte integrador on artistes, creadors i  en la configuració del tió o tiona. Hi ha 4 mides entre els 10 i els 30 cm.

Cada peça és única amb el segell que ho acredita.

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Avets de Nadal
Crta. Dosrius-Canyamars Km3,6, Veinat Can Rimblas, 08319 Dosrius, Barcelona

Comarca:

Maresme
Web:
https://avetsdenadal.cat/

Més informació

Ubicació AQUÍ


Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.