FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA, AL POBLE ESPANYOL

La gran festa del teatre de titelles al Poble Espanyol

  • Dies 26 i 27 de febrer de 2022

El Festival de Titelles de Barcelona, al Poble Espanyol  és el festival més important de teatre infantil a Barcelona i reivindica el teatre de titelles al carrer. Ofereix 4 dies de diversió i d’històries apassionants adreçades als més petits, espectacles de carrer, de sala, itinerants a l’aire lliure i tallers d’artesania.

festival de titelles de Barcelona

La programació inclou més de 50 funcions a càrrec de 12 companyies en un entorn històric i únic a l’aire lliure i està integrada per propostes de companyies de teatre emergents i consolidades, principalment locals.

Una de les propostes del festival són els espectacles de sala, que es representaran a l’Hivernacle de la Plaça Major i a la Carpa i tindran entre 50 i 60 minuts de durada: La terra dels babaus, de la companyia El ball de Sant Vito; Hansel i Gretel, de Titelles Vergès; El porquet que volia veure el món des de dalt, de la companyia Animamundi; La sirena hidràulica, de Matito; Contes del binomi, de la companyia Binixiflat; Pols d’estrelles o de com Nawal va decidir néixer, de Mercè framis i Circoland, de la companyia La Sola. Els espectacles de sala tindran l’aforament limitat i caldrà reservar localitat prèviament.

Els espectacles de carrer, d’entre 15 i 25 minuts de durada, són La veritat de les princeses, de La Boia Teatre; Rínxols d’ós, de La cuentista teatre; Invents, de la companyia La Sola i Putxineli i Tereseta, de Marionetes Nòmades.

Per últim, les obres itinerants, d’uns 30 minuts de durada, seran Traps, de la companyia Efímer, i El meu amic Brutus (cia. El Príncep Totilau).

Tant els espectacles de carrer com les obres itinerants es representaran en diferents horaris al llarg de les quatre jornades i no caldrà reservar localitat. Els podran veure per ordre d’arribada les persones que hi hagi en el recinte en aquell moment fins a completar l’aforament.

Les entrades inclouen la visita a tot el Poble Espanyol. Per tant, els assistents podran aprofitar per visitar tots els carrers i places del Poble, admirar els més de 100 edificis que constitueixen aquest recinte històric, lliscar pels tobogans gegants, visitar el Museu d’art contemporani Fran Daurel, la recentment instal·lada exposició “Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol” o la instal·lació audiovisual Fiesta.Preus:

  • Adult / Infantil (de 4 a 12 anys): a partir de 10€
  • Pack 3 entrades: a partir de 25,50€ anticipada online
  • Pack 4 entrades: a partir de 34,50€ anticipada online
  • Menors de 4 anys i abonaments anuals: entrada gratuïta (nens i nenes 0 a 3 anys anys tenen l’entrada gratuïta als espectacles de sala sempre que seguin a la falda d’un adult i no ocupin localitat)

Les entrades són vàlides per a un dia i permeten l’accés al recinte i a tots els espectacles sempre que hi hagi disponibilitat. Cal reservar localitat prèviament pels espectacles de sala.

➡  Compra les entrades AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble Espanyol

data inici
19-02-2021
data fi
27-02-2021

lloc

Poble Espanyol
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 08038-Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3688080, 2.1482730
Web:
https://www.poble-espanyol.com/

Més informació

Venda d’entrades a taquilles del Poble Espanyol i AQUÍ 

Com arribar al Poble espanyol

  • Metro Parada Espanya, Línia 1 y Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya.
  • Autobús Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc.
  • Bus Turístic Parada Poble Espanyol.
  • En cotxeCoordenades GPS: GPS - Latitud: 41 º 22'8 .79 "N - Longitud: 2n 8'52 .15" E. El recinte disposa d'un pàrquing privat per poder estacionar el vehicle.