FESTIVAL DE TITELLES, AL POBLE ESPANYOL

La gran festa del teatre de titelles per anar amb nens, al Poble Espanyol

Dies 18 i 19 de març de 2017

El Festival de Titelles del Poble Espanyol és una bona activitat familiar per sortir amb nens a Barcelona. Durant el cap de setmana es podran veure e 13 espectacles, una gran instal·lació participativa i més de 70 funcions en set escenaris diferents.

El festival reivindica la força dels carrers, places i jardins del recinte de Montjuïc com a espais escènics i ofereix propostes per a nens de totes les edats.

Dos gats de mida humana que viuen en una fàbrica de llana, un drac màgic, una nena que neix d’una bola de paper, un esquelet roquer, dos nens egoistes, tres porquets que tots coneixem i fins i tot Salvador Dalí… Aquests són només alguns dels personatges que trobareu al Poble Espanyol quan hi aneu amb els nens els dies 18 i 19 de març.

La festa reivindica la màgia del teatre de titelles en totes les seves variants i per a totes les edats. Compta amb una programació que dóna especial protagonisme al carrer com a espai escènic, traient el màxim profit del potencial arquitectònic del Poble Espanyol i del fet que està tancat al trànsit. En aquest cas són 7 espais diferents, la majoria a l’aire lliure, els que acolliran les diverses representacions.

L’espectacle Ombres que conten contes, estrena absoluta de la companyia El gecko con botas, donarà el tret de sortida al festival, que inclourà propostes de diverses tècniques: titelles de fil, de guant, de tija, de gran format, marote, ombres xineses i manipulació d’objectes.

La graella inclourà també les estrenes de Nòmada, de la companyia Pinotxo en bicicleta; El viatge dels tres porquets, de Titelles Vergés; Circ Llull, de Micro Troupe; i Music box, de Fadunito. Completen aquesta vuitena edició El Drac Màgic, de Pamipipa; Wonderwool, de Bigolis Teatre; Cantarino, d’Alekos; Antologia, de Jordi Bertran; Pell d’ase, de Mercè Framis; L’egoisme gegant, de Pengim Penjam; Matito, de Matito Titelles; i El príncep feliç, de La Cuentista Teatre.

I com a novetat d’enguany, Cal Titella, un espai lúdic i de creació on els titelles i el públic conviuen i interaccionen. Es tracta d’una instal·lació de 300m3 amb 16 petits teatrets i més de 150 titelles que troba al Poble Espanyol la ubicació idònia per fer gaudir nens i no tan nens.

Preus: 14€ adult / 7€ (nens de 4 a 12 anys) / Gratuït per a menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol

Venda d’entrades a taquilles del Poble Espanyol i promocions ja disponibles a www.poble-espanyol.com

Els preus són vàlids per gaudir del Festival durant un dia.

El preu inclou entrada a tots els espectacles (en el cas dels de sala, segons aforament) i també a tot el recinte durant aquell dia, fins a l’hora del seu tancament.

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble Espanyol

Lloc

Monjuïc
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 08038-Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3688080, 2.1482730
Web:
http://www.poble-espanyol.com/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Com arribar al Poble espanyolMetro Parada Espanya, Línia 1 y Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya. Autobús Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc. Bus Turístic Parada Poble Espanyol. En cotxeCoordenades GPS: GPS - Latitud: 41 º 22'8 .79 "N - Longitud: 2n 8'52 .15" E. El recinte disposa d'un pàrquing privat per poder estacionar el vehicle.