FESTIVAL DE TITELLES ROMÀ MARTÍ A CALDES DE MONTBUI

Cap de setmana titellaire, amb espectacles al carrer i gratuïts

Dies 20 i 21 de maig de 2017

Cap de setmana titellaire, amb espectacles al carrer i gratuïts.

És un festival familiar.  La majoria d’espectacles s’adrecen a públics a partir de 3 anys, amb comptades excepcions d’espectacles per a públics a partir de 4 i 5 anys.

És gratuït i de carrer. La plaça 11 de setembre és el gran escenari del Festival de Titelles. Això el converteix en un esdeveniment d’accés lliure, obert i gratuït. Tanmateix, el Festival compta amb altres escenaris on tenen lloc els espectacles que requereix fer-se en espais tancats i que són la Sala Noble de Can Rius, la Biblioteca i la Residència Santa Susanna. Només en els espais tancats cal adquirir entrada a preus simbòlics d’1 o 2 €

És un Festival de titelles.

La Fira de Titellaires va néixer l’any 1993 en homenatge al titellaire Romà Martí. El Festival ha respectat l’essència dels seus orígens i per això és un esdeveniment titellaire, pensat per posar en valor l’ofici i reconèixer la qualitat artística del sector, familiar, de carrer i gratuït.

Des de l’any 1993, la Fira ha esdevingut un punt de trobada de titellaires d’arreu on el públic pot gaudir de l’art del teatre de titelles.

Durant 2 dies, Caldes de Montbui acollirà 13 companyies, 11 de diferents indrets de la geografia catalana, més dues companyies convidades de Galícia i de Guadalajara.

Un any més el Festival aposta per acostar el teatre de titelles a tots els públics, amb una programació d’espectacles d’alta qualitat i on hi són representades diferents varietats de tècniques i formats de manipulació de titelles, des de les tradicionals de guant, fins a propostes més innovadores i avantguardistes.

Mira tota la programació familiar AQUÍ

 

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Festival de titelles

Lloc

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)
Plaça 11 de setembre i altres espais

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.6342163, 2.1620467
Telèfon:
93 865 41 40
E-mail:
thermalia@caldesdemontbui.cat
Web:
http://www.festivaldetitelles.cat/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Espais
  • Plaça de l'11 de setembre
  • Biblioteca de Caldes de Montbui c/ Santa Teresa, 3-5
  • Sala Noble de l'espai CAn Rius Carrer del Pont, 3
  • Residència Santa Susanna c/ Font i Boet, 16
  • Plaça de Can Rius

I si plou?

Conulta els canvis en cas de pluja:http://www.festivaldetitelles.cat/informacio/