FESTIVAL DE TITELLES ROMÀ MARTÍ A CALDES DE MONTBUI

Cap de setmana titellaire, amb espectacles al carrer i gratuïts

Dies 19 i 20 de maig de 2018

El Festival de titelles de Caldes de Montbui és un festival familiar.  La majoria d’espectacles s’adrecen a públics a partir de 3 anys, amb comptades excepcions d’espectacles per a públics a partir de 4 i 5 anys.

Festival de titelles de Caldes de Montbui

És gratuït i de carrer. La plaça 11 de setembre és el gran escenari del Festival de Titelles. Això el converteix en un esdeveniment d’accés lliure, obert i gratuït. Tanmateix, el Festival compta amb altres escenaris on tenen lloc els espectacles que requereix fer-se en espais tancats i que són la Sala Noble de Can Rius, la Biblioteca i la Residència Santa Susanna. Només en els espais tancats cal adquirir entrada a preus simbòlics d’1 €

Festival de titelles de Caldes de Montbui

Aquesta nova edició comptarà amb 12 companyies catalanes que amb els seu estil propi i original faran les delícies de tothom transportant-nos al món de la fantasia per un cap de setmana. El viatge començarà el matí de dissabte 19 de maig i acabarà diumenge 20 de maig al vespre.

Durant dos dies ens veurem immersos en històries fantàstiques i musicals: el Nil i la seva casa de xocolata (LA PANTOMIMA), la sireneta Ona amb la veu més meravellosa de tot l’oceà (FESTUC TEATRE), en Matito i les seves aventures quan intenta no fer res (CIA MATITO), les marionetes que representen els seus números somiats (PÀMPOL TEATRE), les aventures de tres figures de la mitologia catalana (CIA EUDALD FERRÉ),  una república de contes acolorida de personatges (JORDI FONT), la història d’una petita lletera a ritme de blues (CIA RETOX), l’amisat entre una nena i un núvol (CIA ORTIGA), els valors de l’amistat amb el gat Adrià i els seus amics (BINIXIFLAT), el viatge d’una formiga i una cigala per les estacions de l’any (XIP XAP), un Pinotxo que supera els entrebancs i la mentida (CAN NINOT. COMPANYIA TIAN CUSIDÓ), i un novedós espectacle de titelles hologràfics, amb la història de Hakan i el seu viatge per recuperar la llum (HOLOQUÉ).

Festival de titelles de Caldes de Montbui

Totes i cadascuna d’aquestes companyies ens faran gaudir de diferents versions de l’art titellaire.

La Fira de Titellaires va néixer l’any 1993 en homenatge al titellaire Romà Martí. El Festival ha respectat l’essència dels seus orígens i per això és un esdeveniment titellaire, pensat per posar en valor l’ofici i reconèixer la qualitat artística del sector, familiar, de carrer i gratuït.

Des de l’any 1993, la Fira ha esdevingut un punt de trobada de titellaires d’arreu on el públic pot gaudir de l’art del teatre de titelles.

Un any més el Festival aposta per acostar el teatre de titelles a tots els públics, amb una programació d’espectacles d’alta qualitat i on hi són representades diferents varietats de tècniques i formats de manipulació de titelles, des de les tradicionals de guant, fins a propostes més innovadores i avantguardistes.

Mira tot el PROGRAMA DEL FESTIVAL DE TITELLES

MÉS INFORMACIÓ

Festival de titelles

data inici
19-05-2018
data fi
20-05-2018

lloc

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)
Plaça 11 de setembre i altres espais

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.6342163, 2.1620467
Telèfon:
93 865 41 40
E-mail:
thermalia@caldesdemontbui.cat
Web:
http://www.festivaldetitelles.cat/?#

Més informació

Mira tot el PROGRAMA DEL FESTIVAL DE TITELLES

Espais

  • Plaça de l'11 de setembre
  • Biblioteca de Caldes de Montbui c/ Santa Teresa, 3-5
  • Sala Noble de l'espai CAn Rius Carrer del Pont, 3
  • Residència Santa Susanna c/ Font i Boet, 16
  • Plaça de Can Rius

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.