FADES I FOLLETS, AL TEATRE POLIORAMA

Fades i follets

Diumenge 7 de maig de 2017 a les 12.30 hores

Un espectacle amb aventures, rialles i molta il·lusió.

Podreu conèixer la fada Ensucrada i el follet Tonet, dos protagonistes que viuen en mons diferents però molt propers amb més coses en comú del que pensen.

Fades i Follets” ens submergeix en una aventura fantàstica on dos mons màgics, aparentment separats, són en realitat només un.

Na Ensucrada és una fada alegre i somiadora, viu olorant les flors i cantant cançons, al seu món, el més meravellós, l’únic.

En Tonet és un follet curiós i despert, viu catalogant minerals i tastant la diversitat dels productes de la seva terra i llurs fruits, al seu món, el més meravellós i únic.

Un dia, però, s’adonaran que és només una petita escletxa el que els separa, i les aventures que viuran plegats contribuiran a minimitzar les diferències.

En Tonet i na Ensucrada veuran que tenen en comú molt més del que semblava i que el seus dos mons en realitat són un de sol. De fet, els protagonistes explicaran als petits que si paren atenció i amplien la mirada, allà al fons, a l’horitzó, potser encara troben més mons.

Preu: 10 euros

 

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Barcelona

lloc

Teatre Poliorama
La Rambla dels Esudis, 115 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3841020, 2.1705510
Web:
http://htpp://www.viuelteatre.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
En metro: L1 i L3 Plaça Catalunya En FGC: Pl. Catalunya En autobús: 14, 18, 38 i 59 Nit Bus: N1, N2, N3, N4, N5, N6, N8 i N9  

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.