EL LLIBRE DE LA SELVA, AL JOVE TEATRE REGINA

el llibre de la selva

El llibre de la Selva, de la Cia. La Trepa

Fins al 15 d’octubre de 2017
Dissabtes i diumenges a les 17.30 hores

El llibre de la selva. Un infant , que  fuig  de l’atac del tigre Shere-khan, va a raure al cau dels llops, que l’adopten com a fill propi, sota la protecció de la pantera Bagheera i d’Akela, líder del Consell de la Roca.

El nen , a qui anomenen Mowgli ”la granota, perquè no té pèl, creix aprenent a respectar les lleis del Poble Lliure de la selva, ensinistrat per Baloo, un ós , i protegit per Bagheera, la pantera negra,  que li fan entendre el valor de les lleis, de l’amistat i del treball en equip.

Però a mesura que creix, les diferències entre Mowgli i els llops es fan més evidents i el tigre, el seu enemic declarat, se n’aprofita per fer-lo fora de selva.

Mowgli se’n va a viure al poble dels humans, on es retroba amb la seva mare humana.

Però també cal que resolgui el seu enfrontament amb el tigre, que no el deixa de petja i el vol caçar.

En la  tasca d’enfrontar-se i vèncer a Shere Khan, comptarà amb  l’ajut  del Germà Gris (llop germà de Mowgli). Però un cop ha vençut al tigre, els habitants del poblat dels homes el consideren un bruixot i també el fan fora. Així que Mowgli es veu foragitat de la tribu dels llops i de la tribu dels humans.

Amb les diferents aventures que s’esdevenen a l’obra, Mowgli aprèn el valor de la llei (sobretot que es atrapat pels Bandar-Log que no tenen lleis), de la justícia, de l’amistat i, sobretot, del treball en equip.

El món de la selva ens ofereix una visió d’un món divers, que volem palesar il·lustrant-lo amb diferents modismes de la nostra parla, dotant així cada animal d’una forma d’expressar-se pròpia i representativa.

El respecte a la natura omplen el vessant més ecològic d’un espectacle que ens parla de la societat, de les relacions humanes, de l’aprenentatge, del valor de l’individu i l’esforç de cada un dintre del grup, treballant tots junts per arribar a assolir fites comunes.

Sobre el relat de Rudyard Kipling.
Versió de Macià G. Olivella.
Música original de Ferran González.
Direcció de Gerard Nicasi.

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Jove Teatre Regina

C/ de Sèneca 22 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3968470, 2.1561280
Telèfon:
93 218 15 12
Web:
http://www.jtregina.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
  • En autobús: 6, 7, 15, 16, 22, 24, 28 i 34
  • En metro: L3 i L5 estació Diagonal

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.