L’ESTIU ÉS TEU 2020. COLÒNIES ALS ALBERGS

Joventut obre les preinscripcions pel programa de colònies “L’estiu és teu!”

  • Per a infants i joves de 5 a 16 anys
  • Colònies adaptades als protocols per la covid-19
  • Sense sorteig de places. Reserva directa.

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert el període de preinscripcions d’una nova edició del programa de colònies “L’estiu és teu!”.

Les colònies de L‘Estiu és teu s’adaptaran als protocols per la covid-19, amb més activitats a l’aire lliure, grups reduïts, albergs adaptats, educació de salut i acompanyament emocional

 

ESTIU ÉS TEU 2020

Us podeu inscriure directament a les places lliures que ofereix el portal virtual, de manera que sabreu des del primer moment si teniu plaça al torn i especialitat de colònies desitjades.

S’oferiran 11 modalitats de colònies a escollir: música, idiomes (anglès, francès o alemany), multiesportives, combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, veu, cinema, excursionisme i dansa.

  • El programa d’aquesta edició 2020 adaptarà el seu contingut a una dimensió pedagògica, emocional i d’educació dels nous hàbits de salut.

ESTIU ÉS TEU 2020

Les activitats s’adaptaran a les diferents mesures de prevenció i higiene com són la distància física recomanada com a element d’aprenentatge pedagògic, el rentat sistemàtic de mans, els espais de 4 metres quadrats per participant o l’establiment de grups reduïts i estables de 10 persones màxim, entre d’altres. Sobre aquestes qüestions, el web del programa allotja un espai amb informacions i recomanacions pels participants a les colònies.

ESTIU ÉS TEU 2020

Les colònies de L’Estiu és teu són  inclusives: els infants amb risc d’exclusió social, grau de dependència o discapacitat reconeguda tindran l’estada becada.

➡  Les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores continuaran gaudint d’una reducció del 10% en el preu de les colònies d’estiu.

Es garantirà el compliment del protocol en els diversos aspectes a tenir en compte, com són el territori on es desenvolupen les colònies, els desplaçaments, la mida dels grups, el pla de confinament, la declaració responsable de les famílies, la comunicació entre dirigents i Salut Pública, la neteja i desinfecció, la seguretat alimentària, la idoneïtat dels espais d’allotjament, la prevenció en l’àmbit d’higiene o l’actuació davant d’un possible cas amb simptomatologia compatible amb la Covid-19, entre d’altres.

* Caldrà tenir sempre en compte que el lloc i les dates escollides hauran d’estar en la Fase 3 de desconfinament en el moment d’inici de l’activitat, condicionant general per a totes les activitats de lleure.

🔎 Més informació, dates i preus AQUÍ

  • Inscripcions obertes AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

L'estiu és teu 2020

Més informació

🔎 Més informació, dates i preus AQUÍ

  • Inscripcions obertes AQUÍ
 

Els albergs

  • Els albergs als quals es desenvoluparan les colònies són els de Banyoles, Cabrera de Mar, Canyamars, Coma-ruga, Deltebre, La Molina, l’Escala, L’Espluga de Francolí, Núria, Planoles, la Vall d’en Bas, Sant Joan de les Abadesses, Sort i Vic.
   

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.