POSA’T LA GORRA A PORTAVENTURA PARK

Festa infantil en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer

Dissabte 12 de maig de 2018 de 11 a 14 hores
  • Preu de la gorra + entrada: 21 euros

PortAventura Park serà un any més l’escenari de la festa “Posa’t la gorra!”, que aquest any arriba a la setzena edició amb una festa 2.0!

Amb aquesta festa, l’AFANOC vol donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i sensibilitzar així les administracions i la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.

posa't la gorra

Aquesta campanya també és per recaptar fons en primer lloc per mantenir i millorar els serveis i les instal·lacions de La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer, la qual ja ha donat servei a més de sis-centes famílies; en segon lloc a l’adequació de les instal·lacions hospitalàries per tal de donar les millors condicions als infants ingressats o que estan rebent tractament i a les seves famílies; i en tercer lloc per seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies.

Posa’t la gorra

En aquesta ocasió la gorra ha estat dissenyada per la marca Desigual, creant un model divertit i actual. I enguany la festa a l’univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d’estar al món i de comunicar-nos. Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

Amb la campanya “Posa’t la Gorra!” es recapten fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on acollim de manera gratuïta a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Preu de la gorra + entrada al parc: 21 euros

MÉS INFORMACIÓ

Festa solidària amb nens!

data inici
12-05-2018

lloc

PortAventura Park
Av. de l'Alcalde Pere Molas, km 2 (43840 Vila-seca) Tarragona

Comarca:

Tarragonès
Latitud i Longitud:
41.0878326, 1.1550588
Mòbil:
902 20 22 20
Web:
https://posatlagorra.org/portaventura/?#

Més informació

Delegació AFANOC Tarragona
  • C/ Adrià, 9 - baixos (43004) Tarragona.
  • Tel 977 22 87 12
  • tarragona@afanoc.org
Delegació AFANOC Lleida
  • C/ Quatre Pilans, 7 baixos,(25001) Lleida.
  • Tel 973 21 60 57
  • lleida@afanoc.org
Associació de nens amb Càncer - AFANOC
  • Camí de St. Cebrià s/n, (08035) Barcelona.
  • Tel: 93 237 79 79
  • afanoc@afanoc.org

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.