MAESTROS KIDS, EL FESTIVAL DE MÚSICA CLÀSSICA PER A FAMÍLIES

Maestros kids, al Maresme

Dissabte 26 de maig de 2018 de 10 a 21 hores
A l’Espai Cultural Can Bisa de Vilassar de Mar

Maestros Kids és el primer festival de música clàssica per a nens i pares.

maestros kids

Es tracta d’un festival gratuït organitzat per La Suite Cultura, una associació sense ànim de lucre, que neix amb la voluntat de donar difusió a la música clàssica amb formats menys convencionals.

Maestros Kids vol donar visibilitat a les organitzacions del municipi d’una manera integradora, creant sinergies entre aquestes.

Durant tot el dia les activitats i concerts que es realitzaran tindran la música clàssica com a protagonista.

La primera actuació serà d’ 11 a 12h i anirà a càrrec de l’escola de música Estudi de Música que oferirà un recital de duets de corda i ens ensenyaran, en directe, com interactuen els mestres amb els alumnes.

Durant aquesta hora també hi haurà un taller de treballs manuals on La Caseta de l’arbre ensenyarà a fer instruments musicals amb material reciclat i a les 19h organitzarà un mural de sabó col·lectiu.

A les 12:30 h i fins a les 13:45 h serà el torn de les arts escèniques i els malabars. Començarem amb Malabarclàssic, un espectacle de malabars, on l’artista farà ballar els objectes al ritme de la música clàssica i per finalitzar ens envairà la Lula ,un personatge que crea un univers fantàstic que sorprendrà a través de la seva posada en escena màgica i colorista.

maestros kids

Una altra de les activitats que ofereix Maestros Kids és una sessió de Iogaclàssic, una classe de ioga amb música clàssica impartida per l’Espai Interior a les 16:30 h.

Després l’escola Aula de Música oferirà un altre repertori de peces clàssiques conegudes.

I per primera vegada Pep Bou actuarà a la Vilassar de Mar, a la sala Roser Carrau de l’espai cultural Can Bisa.

Pep Bou ens proposarà un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l’aigua i la música.

Ens oferirà dos passis un a les 12 h i l’altre a les 18h. Les entrades és podran aconseguir a la llibreria Índex de Vilassar de Mar. El preu popular és de 10€ per als nens (menors de 12 anys ) i a 12€ pels adults.

El pagament haurà de ser amb efectiu .

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Vilassar de Mar!

data inici
26-05-2018

lloc

Espai Cultural Can Bisa
Carrer de Monserrat, 8 (08340 Vilasar de Mar - Maresme)

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.502934, 2.390825

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.