LA FESTA DELS MENUTS, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

La Festa dels Menuts

 • Dies a concretar any 2024

MónNatura Delta organitza La Festa dels Menuts, una gran festa familiar on podreu gaudir de moltes activitats que donaran a conèixer les tradicions, cultura, gastronomia i paisatges del Delta de l’Ebre.

La Festa dels Menuts

Durant tot el cap de setmana es podran trobar diferents espais amb tallers infantils, jocs, el mercadet de natura, lo racó dels més petits, el Land Art, i moltes sorpreses més, rodejats del paisatge i l’entorn del Delta de l’Ebre.La festa està dedicada al medi ambient i la natura, amb tallers sobre la biodiversitat del Delta de l’Ebre, el canvi climàtic, jocs de la descoberta de fauna, parades per descobrir un entorn natural únic i màgic per divertir-se en família.

la festa dels menuts

Programa d’activitats. Tallers per xiquets i xiquetes durant tot el dia a La Festa dels Menuts: 

Activitats Green Deal per als xiquets i les xiquetes per a tot el dia:

 • Joc de les espècies exòtiques: Joc per descobrir les espècies invasores de l’entorn i les pròpies del territori.
 • Taller un arròs sostenible: Cuinarem i aprendrem sobre el menjar de proximitat i el consum responsable
 • Joc Pesca el Missatge: Vols aprendre a pescar amb el rall? Taller per conèixer les arts de pesca tradicionals i alhora conèixer els problemes ambientals marins.

La Festa dels Menuts

 • Els amics d’en Crusó: Es tracta d’un espai amb més de 20 andròmines de fusta on podrem descobrir i experimentar els seus mecanismes mitjançant el joc. Veurem com aquesta instal·lació interactiva encurioseix grans i menuts sense necessitat d’instruccions.
 • El racó dels més petits: Espai lúdic i creatiu on mitjançant una sèrie de jocs i altres recursos despertarem la imaginació dels més petits de la família d’una manera lúdica i dinàmica.

La Festa dels Menuts

 • Participa de l’activitat de Land art on ens transformarem en artistes per elaborar una mostra d’art efímer sobre el canvi climàtic amb materials de la natura.
 • Circuit sensorial textures del Delta: Es tracta d’un circuit per fer amb els peus descalços on descobrirem els diferents ecosistemes del Delta mitjançant diferents textures pròpies de l’entorn.
 • Contacontes: Els Ocells i la Lluna. Contacontes sobre les aus del Delta.
 • Barques de perxar: Vine i descobreix les barquetes típiques dels pescadors del Delta. Donarem una volta pels canals del centre per descobrir aquesta activitat tradicional tant arrelada al Delta de l’Ebre.

La Festa dels Menuts

“Mercadet de la Natura”: Un espai amb parades d’entitats i associacions locals que donen a conèixer els seus productes i serveis relacionats amb la natura i la conservació del medi ambient mitjançant jocs i tallers dirigits a nens i nenes que ens ajudaran a descobrir la fauna i la flora del Delta de l’Ebre i conèixer com cuidar i respectar el nostre entorn.

La Festa dels Menuts

Preu: 4 € (menors de 3 anys gratuït)

Més informació AQUÍ al telèfon 977 053 801 o bé al correu electrònic  info@monnaturadelta.com

> Compreu les entrades

 MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a MónNatura Delta de l'Ebre

data inici
03-06-2023
data fi
04-06-2023

lloc

Llacuna de La Tancada
Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870 Amposta) Comarca del Montsià, Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/

Més informació

Com arribar-hi

 • Des de Sant Carles de la Ràpita
Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador. L’entrada es troba a mà esquerra.
 • Des de Sant Jaume d’Enveja
Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.
Horaris de les visites guiades
 • Dissabtes i diumenges a les 10.30 hores
Imprescindible fer reserva prèvia.

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.