LA FESTA DELS MENUTS 2024, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

Festa dels Menuts MónNatura Delta de l'Ebre

Torna la Festa dels Menuts el 27 i 28 d’abril!

La Festa dels Menuts és un dels esdeveniments més esperats durant tot l’any a MónNatura Delta de l’Ebre, i no és per a menys! Perquè aquesta és la festa que agrupa els trets més característics de la zona de l’Ebre; la gastronomia, la cultura, els paisatges i les tradicions, tot mitjançant un munt d’activitats pensades per als més petits de la casa.

Durant el cap de setmana del 27 i 28 d’abril MónNatura Delta té preparats tot un seguit de jocs i tallers dedicats al medi ambient i a la natura per tal de mostrar la importància de la biodiversitat de la zona als més petits. I tot això envoltats per l’entorn únic que és el Delta de l’Ebre. On millor per parlar de natura, biodiversitat i medi ambient que en aquest paradís únic a Catalunya i Europa?

Festa dels Menuts MónNatura Delta de l'Ebre

 

Agenda d’activitats a la Festa dels Menuts de MónNatura Delta de l’Ebre

A la Festa dels Menuts hi trobareu activitats constants durant tot el dia i d’altres que tenen lloc a una hora específica de la tarda. Però no us preocupeu! Podreu fer-les totes si voleu. Activitats i tallers com ‘Cada gota compta’, activitats d’orientació, contacontes, anellament i migració d’ocells, cultiu i elaboració de l’arròs o jocs d’enginy i agilitat, entre molts d’altres, us acompanyaran durant tot el cap de setmana!

 
  • Joc de les espècies invasores: en aquest joc, els nens i nenes hauran de descobrir quines són les espècies del Delta de l’Ebre, què és això de ser espècies invasores i com repercuteix a l’ecosistema de la zona.
  • El misteri dels ocells: els petits podran conèixer els secrets i curiositats dels ocells que habiten el Delta.
  • Qui és qui dels animals del Delta: recordeu el famós joc del Qui és qui? Doncs ara hi ha una versió especialment pensada per a la biodiversitat del Delta! Els nens i nenes hauran de descobrir cadascun dels animals que hi viuen.
  • Circuit sensorial: el circuit sensorial de la Festa dels Menuts exposa als nens als diferents ecosistemes del Delta, que hauran de creuar amb els peus descalços.

Festa dels Menuts MónNatura Delta de l'Ebre

  • Barques de perxar: les barques de perxar ens descobreixen una altra cara del Delta de l’Ebre, la tradicional i la més arrelada als pescadors. Tota una aventura!

  • Racó dels més menuts: el racó dels més menuts sempre està disponible durant la Festa dels Menuts, i té un munt d’activitats per als nens i nenes fins als 4 anys.

Festa dels Menuts MónNatura Delta de l'Ebre

  • Trobem el nord: en aquesta activitat, els nens i nenes aprendran a orientar-se mitjançant la brúixola i altres tècniques.

A l’hora de dinar, la diversió continua! Perquè MónNatura Delta de l’Ebre habilita una zona de pícnic per a poder dinar amb tranquil·litat amb un entorn meravellós.

El preu de l’entrada és de 6 € per persona. Els menors de 3 anys no paguen entrada. Compra la teva entrada ara!

 

I no et perdis tota la informació de les activitats i tallers familiars de MónNatura Delta de l’Ebre, un espai únic per a gaudir en família alhora que aprenem i respectem el nostre entorn!

MÉS INFORMACIÓ

data inici
27-04-2024
data fi
28-04-2024
preu
6.00€
monnaturadelta

lloc

MónNatura Delta de l'Ebre
Polígon 78, parcel·la 7 Carretera del Poblenou a les Salines, s/n 43870 Amposta

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 05 38 01
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/

Horari

Dissabte 27 d'abril i diumenge 28 d'abril de 10 h a 18 h

Més informació