HANDMADE CHRISTMAS GIRONA

La primera fira creativa per a tota la família!

Del 6 al 8 de desembre de 2019

T’agrada el “Do it Yourself? Al Handmade Christmas de Girona, trobaràs tallers de decoració, d’arbres de nadal, de centres de taula, de corones… Podràs aprendre, crear, comprar, divertir-te i inspirar-te amb centenars de propostes.

HANDMADE CHRISTMAS GIRONA

Fira de Girona acull un esdeveniment únic i excepcional pensat per a tota la família: la primera fira nadalenca que despertarà la vostra imaginació i creativitat.

Durant tres dies, hi haurà desenes de tallers i stants perquè feu creacions i sigueu creatius. Es tracta d’una fira on trobareu el vostre espai: bricolatge, costura, lettering, decoració, cuina i música… i tot plegat amb un nexe comú: el Nadal i la creativitat!

I no et perdis la fàbrica dels regals, la primera fira de Catalunya dedicada a famílies creatives!

Regals amb amor a la Fàbrica dels regals

El Nadal és temps de recordar, a les persones que ens envolten, que els estimem i res millor, que fer-ho amb regals personalitzats i fets a mà. Per això hi haurà un espai anomenat la Fàbrica dels regals on es faran diversos tallers gratuïts. Es tracta de conscienciar del valor dels objectes fets a mà… és una manera de fugir del consumisme del Nadal”

Els nens, protagonistes del Bosc Encantat

Nens i nenes seran els protagonistes. Per a ells hi haurà el Bosc Encantat, un espai amb tallers de galetes de Nadal i garlandes de pasta, entre molts altres. I pensat per a ells també hi haura actuacions musicals infantils com la de Lali BeGood, la cantautora barcelonina que amb les seves orelles de llop farà moure els nens però també els pares.

D’un àlbum de Nadal a l’estampació xinesa

Laura Giménez i Mimamolina ens ensenyaran a fer un Teajournal d’inspiració nadalenca amb pigments, pintures, roba i te; amb Yuna, aprendrem a fer un furoshikia amb la tècnica d’estampació japonesa Itajimeshibori; i amb el mediàtic Rafel Vives donarem una segona vida als objectes que tenim a casa i que ja no utilitzem. El gironí Quim Díaz ens explicarà les seves tècniques de scrap. Es va enamorar d’aquest art fa deu anys, en un bar al sud de França i des d’aleshores, no ha parat de crear.

HANDMADE CHRISTMAS GIRONA

Nadal i menjar: impossible de separar

Com que el Nadal és temps d’àpats i tots necessitem idees, al Handmade Christmas també es podran fer tallers de cuina per sorprendre la família. Diem sí als canelons i la carn d’olla però també a les nombroses possibilitats que ofereix la cuina mediterrània. Si vens, deixaràs bocabadats els teus convidats

Entrades

Ja podeu comprar les entrades a www.handmadefestivalbcn.com

 

  • El preu és de 5 euros (a partir dels 10 anys) i de 3 euros pels nens de 5 a 10 anys.
  • Infants de 0 a 4 anys: gratuït!MÉS INFORMACIÓ

data inici
06-12-2019
data fi
08-12-2019

lloc

Girona
Parc infantil creatiu - Recinte firal de Girona

Comarca:

Gironès
E-mail:
handmadefestival@evidentevents.com
Web:
https://handmadefestivalbcn.com/handmade-festival-girona/?#

Més informació

Entrades

Ja podeu comprar les entrades a www.handmadefestivalbcn.com
 
  • El preu és de 5 euros (a partir dels 10 anys) i de 3 euros pels nens de 5 a 10 anys.
  • Infants de 0 a 4 anys: gratuït!

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.