FOODTRUCKS I ACTIVITATS INFANTILS A LLANÇÀ

Foodtruckada al Port de Llançà

Dies 8 i 9 de juny de 2019 al Port de  Llançà

A la Foodtruckada trobareu una quinzena de food trucks, i s’oferirà a tots els assistents un programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

FOODTRUCKS

El dissabte a les 12 h tindrà lloc l’actuació infantil “La tresca i la verdesca” on farà ballar als més petits i més grans amb les seves cançons i danses!

A partir de les 18 h, començaran tots els espectacles de tarda-vespre amb l’actuació del “Circus Show”que amenitzarà el capvespre amb una cercavila-concert.

A les 19 h, hi haurà un taller de maquillatge pels més petits a càrrec d’Embolic de Somnis amenitzat amb musica chill-out per DJ Gres-K fins a les 21.30 hores on hi haurà l’actuació de Crossing on presentaran les seves millors cançons!

Després DJ Gres-K reprendrà el comandament musical per posar les millors cançons dels anys 80 i 90!

El programa d’activitats continuarà el diumenge al matí, amb l’espectacle d’animació “Els atrapa somnis”, on els infants i pares  podran gaudir de les millors cançons per gaudir en família.

Durant la tarda del diumenge, es durà a terme  una altra activitat infantil on els nens i nenes podran fer un  taller de jumpling clay.

Diumenge 2 de juny, a partir de les 19 hores,  hi haurà música ambient amb DJ Marc Ferrer.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
08-06-2019
data fi
09-06-2019

lloc

Llançà (Alt Empordà)
Port de Llançà

Comarca:

Alt Empordà

Més informació

Publicidad

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.