FIRA LÚDICA I DEL COL·LECCIONISME PLAYMOBIL A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

 4ª edició de la Fira Playmobil a Vilafranca

A la fira s’hi podran veure diorames molt creatius, punts de venda nacionals i europeus, activitats dirigides als infants i a les famílies amb monitors i també aquesta any hi haurà un espai amb inflables.

PLAYMOBIL A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Alhora també hi haurà un punt de recollida d’aliments i els visitants podrán gaudir de rifes i premis.
1) Entrada: amb l’entrada cada visitant opta a guanyar un lot de playmobil si diposita aquesta entrada en una urna que hi haurà a la sala.

2) Buscaclicks: els nens i nenes juguen a trobar una figureta amagada dins la maqueta que no guarda relació amb la resta d’aquesta. Dipositen un cop trobades totes les figures la butlleta de recerca en una altra urna participant així d’una altre rifa.

3) Punt de llibre: cada nen de Vilafranca en una determinada franja d’edat ha rebut un punt de llibre. Aquest punt de llibre se’l guarda per el nen/a per a llegir molt, però si ens el mostra li donarem una butlleta on incloent nom i telèfon (pares) i l’escola que li ha entregat el punt de llibre optarà per una banda a un premi per ell (un altre lot playmobil) i un premi per l’escola de 200 euros. El nostre lema és: llegar i juga és cultura. Per això el punt de llibre. Com més lectura més cultura, més País, més emprenedoria i més riquessa.

4) Comerç: tots els comerços de Vilafranca tenen un flyer publicitari a l’abast dels seus clients. Si el client porta el flyer a la fira pot optar aun premi molt atractiu: 150 euros per gastar-se en el comerç on hagi adquirit el flyer.

En diferents comerços de la ciutat hi hauran exposats petits diorames o maquetes realitzades per la quitxalla. Cada participant rebrà un petit premi de participación (gentilessa d’una botiga de joguines local) i el millor rebrà un lot de playmobil (gentilessa nostra).

5) Banc d’Aliments: per tal de motivar l’entrega i recollida d’aliments pels més desfavorits a Vilafranca, cada aliment o petit lot es bescanviarà per un tiquet de rifa. Al finalitzar la fira es realitzarà el sorteig i el guanyador s’endurà un altre lot de playmobil.

El preu de l’entrada és de 4 euros a partir dels 3 any.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.